Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynı kırlent olayını oturma odam için düşünüyodum,seninki gibi açık tonlarda oturma grubum var. bence senin salonuuna mor, fuşya gibi renkler canlılık katacaktır,bi kaç tablo da odaya ruh katar
cnm goblen kırlentler çok güzel duruyor koltukların üzerinde
Eki Görüntüle 582336
Eki Görüntüle 582337
resimler alıntıdır.
cnm english homa gitmeni tavsiye ederim orda çok güzel şeyler bulabilirsin dekorasyonun için![]()
salon takımın çok hoş canım yeşil pembe mor mavi renklerden kırlent yaptırabilir renkli fenerler renkli tablolar ve aksesuarlar alabilirsin böylece evin renkli iç açıcı misler gibi olur
imkanın varsa perdelerini aldığın yerden aynı kumaştan isteyebilirsin
en iyi mor gider
bence perde rengine yakın tonlar kullanmalısın ve o tonlarda büyük objeler
country tablodan kastınız nedir? uzaktan da olsa beğendiğiniz bir örnek olsa daha çok yardımcı olabilirz aslında, fakat öncelikli olarak benim dikkatimi çeken nokta tül ve perdeleriniz.
şu an salonun genel atmosferiyle uyumsuzluk içerisindeler. bence öncelikle perdelerinizi değiştirip kırlentlerinizi perdenizin tonlarıyla- ya da tarzıyla- uyumlu seçmek, tabloları da sonrasında eklemek daha güzel olurdu, yok benim çok beğendiğim bir tablo var derseniz, tablo-perde-kırlent şeklinde gidilebilir:)
tesekkurler fikirlerin icin aslinda sorun su ki benim koltuklarim silinebilir kumas normal kirlentlerden koysam kumas farki cok olucak abes durur mu bilemedim hicasil derdim bu aslinda:26::26:
imkanın varsa perdelerini aldığın yerden aynı kumaştan isteyebilirsin
en iyi mor gider
merhaba, bence kumaş sorununuz varsa aynı tarz bir kırlent bulmanız bu yüzden zor bence siz kumaşçıları gezin ve salon koltuk kumaşınıza uygun bir kumaş bulduktan sonra kırlentlerinizi diktirin aslında makine varsa kendiniz bile dikebilirsiniz... büyük çiçekli perdenizle uyumlu renkteki kumaşlar güze olur, sıcaklık katar ortamınıza... Güzel günlerde oturun