Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonuma kirlent onerisinde bulunur musunuz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mnskc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
630
406
158
İstanbul
kizlar salonum bu sekilde renkli sayilir fakat koltugumun uzerinde renkli kirlentler istiyorum fakat bi turlu bisey uyduramadim evleneli bir sene oldu fakat kirlent olayi hala cozumsuz salonumun resmi
$2.webp
$1.webp
fikirlerinize coookkk ihtiyacim var tesekkurler simdiden:)

ben de aynı kırlent olayını oturma odam için düşünüyodum,seninki gibi açık tonlarda oturma grubum var. bence senin salonuuna mor, fuşya gibi renkler canlılık katacaktır,bi kaç tablo da odaya ruh katar

ben de aynı kırlent olayını oturma odam için düşünüyodum,seninki gibi açık tonlarda oturma grubum var. bence senin salonuuna mor, fuşya gibi renkler canlılık katacaktır,bi kaç tablo da odaya ruh katar

aslinda tablo var ama arka duvar bos tabi onu da cuntry tarzi tablolarla suslemek istiyorum begenemedim bi tablo:)

country tablodan kastınız nedir? uzaktan da olsa beğendiğiniz bir örnek olsa daha çok yardımcı olabilirz aslında, fakat öncelikli olarak benim dikkatimi çeken nokta tül ve perdeleriniz.
şu an salonun genel atmosferiyle uyumsuzluk içerisindeler. bence öncelikle perdelerinizi değiştirip kırlentlerinizi perdenizin tonlarıyla- ya da tarzıyla- uyumlu seçmek, tabloları da sonrasında eklemek daha güzel olurdu, yok benim çok beğendiğim bir tablo var derseniz, tablo-perde-kırlent şeklinde gidilebilir:)

cnm goblen kırlentler çok güzel duruyor koltukların üzerinde

$edfd21e6-2cd4-4337-b2b6-fc6486e79477.webp

$IMG_5725.webp

resimler alıntıdır.

cnm english homa gitmeni tavsiye ederim orda çok güzel şeyler bulabilirsin dekorasyonun için:34:

salon takımın çok hoş canım yeşil pembe mor mavi renklerden kırlent yaptırabilir renkli fenerler renkli tablolar ve aksesuarlar alabilirsin böylece evin renkli iç açıcı misler gibi olur

imkanın varsa perdelerini aldığın yerden aynı kumaştan isteyebilirsin
en iyi mor gider

bence perde rengine yakın tonlar kullanmalısın ve o tonlarda büyük objeler

salon takımın çok hoş canım yeşil pembe mor mavi renklerden kırlent yaptırabilir renkli fenerler renkli tablolar ve aksesuarlar alabilirsin böylece evin renkli iç açıcı misler gibi olur

tesekkurler fikirlerin icin aslinda sorun su ki benim koltuklarim silinebilir kumas normal kirlentlerden koysam kumas farki cok olucak abes durur mu bilemedim hic:ssz::ssz: asil derdim bu aslinda:26::26:

en iyi mor gider

perdemin kumasiyla koltugumun kumasi cok farklilar perdem ipek perde koltugum silinebilir kumas suet gibi luyor ya ondan o yuzden o islemi yapamadim. teskkurler canim fikrin icin:16::16:

bence perde rengine yakın tonlar kullanmalısın ve o tonlarda büyük objeler

obje bulmak imkansiz bu renklerde her yerde kirmizilar siyahlar griler mor bulma imkansiz gibi bisey ben de yesil ve beyaza sardim bu yuzden :) ciceklerle donattim evi :16::16:

country tablodan kastınız nedir? uzaktan da olsa beğendiğiniz bir örnek olsa daha çok yardımcı olabilirz aslında, fakat öncelikli olarak benim dikkatimi çeken nokta tül ve perdeleriniz.
şu an salonun genel atmosferiyle uyumsuzluk içerisindeler. bence öncelikle perdelerinizi değiştirip kırlentlerinizi perdenizin tonlarıyla- ya da tarzıyla- uyumlu seçmek, tabloları da sonrasında eklemek daha güzel olurdu, yok benim çok beğendiğim bir tablo var derseniz, tablo-perde-kırlent şeklinde gidilebilir:)

1 senelik evliyim daha perdelerimi degistirmem imkansiz bi ton para vermistim onlara aslinda benim demek istedigim perdeyle ev arasindaki uyum icin renkli kirlentler kullanmakti:)

tesekkurler fikirlerin icin aslinda sorun su ki benim koltuklarim silinebilir kumas normal kirlentlerden koysam kumas farki cok olucak abes durur mu bilemedim hic:ssz::ssz: asil derdim bu aslinda:26::26:

canım norml kırlent derken renk oılarak hangi renkleri kastettin eğer kırlanetlerin renkli var ise oda olur elbette yine kırlent rengine yakın yada aynı renk tablo aksesuar alabilirsin bence

en iyi mor gider

Aynısını dusunurken birde baktim ki arkadas yazmis. Perdenin tonlari ve masa ustundeki orkidenin tonlari olabilir. Ayrica orkideyi kenarda bir yere kaldırıp oraya renkli cam bir tabak obje yakışır gibi geldi..

merhaba, bence kumaş sorununuz varsa aynı tarz bir kırlent bulmanız bu yüzden zor bence siz kumaşçıları gezin ve salon koltuk kumaşınıza uygun bir kumaş bulduktan sonra kırlentlerinizi diktirin aslında makine varsa kendiniz bile dikebilirsiniz... büyük çiçekli perdenizle uyumlu renkteki kumaşlar güze olur, sıcaklık katar ortamınıza... Güzel günlerde oturun

merhaba, bence kumaş sorununuz varsa aynı tarz bir kırlent bulmanız bu yüzden zor bence siz kumaşçıları gezin ve salon koltuk kumaşınıza uygun bir kumaş bulduktan sonra kırlentlerinizi diktirin aslında makine varsa kendiniz bile dikebilirsiniz... büyük çiçekli perdenizle uyumlu renkteki kumaşlar güze olur, sıcaklık katar ortamınıza... Güzel günlerde oturun

tesekkurler ben de suan kumasci dolasiyorum en kisa zamanda kirlentlerimi paylasacagim arkadaslar:))

Evet koyu bi mor kırlent odanın havasını değiştircektir. Mesela bende beyazlı grili bi salon takımı alıyorum gri koltuğun üştüne fuşya kırlent düşünüorum en azından biraz canlılık olur.

Bence bu koltuklarda, odaya ayrı bir renk gelsin diyorsanız mor ve fuşya rengi kırlentler çok hoş durucaktır. .Ve renkli şık bir modern tablo almanızı tavsiye ederim.Odanıza o zaman bambaşka bir hava gelicektir.

Back
X