Salonuma fikirlerinizi bekliyorum..........

durum2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
67
0
86
İstanbul
yeni taşındım.....salonum bu.....mobilyacıya yemek odası yaptırdık.....istediğimiz gibi olmadı....geri gönderdim.....orta sehpa ve yan sehpalar da yapılacak....8 ay oldu hala nasıl bir model ve renk yaptırmalıyım karar veremedim....herkes beyaz yaptır diyor ama halı perde ve koltuklar kremken beyaz çiğ duruyor....koltukları yaptıracağım ama halı ve perde değiştirmem güç şu anda....hoş koltukları da gelecek yıl yaptırabiliirm.....taksit taksit iş yapınca böle oluyor.....hepsini bir değişitrsem problemolmıycak....sizce nasıl bir model ve renk olmalı....yada neleri değiştirmeliyim? teşekkürler.....

Eklentiler

• $100_3426.webp
    $100_3426.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $100_3424.webp
    $100_3424.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 99
  • $100_3423.webp
    $100_3423.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 102
  • $100_3425.webp
    $100_3425.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $100_3419.webp
    $100_3419.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 77
bu mobilyaların nesi var ..niye değiştirmek istiyorsun cnm..bilmiyorumkismileçok yeni ve güzel görünüyorlar zaten...:delphin:

hanımlar lütfen bana yardımcı olun.....sadece konsol masa ve sehpa yaptırıcam ancak renge karar veremiyorum.....sizce ne renk olmalı..........?

Konsolu da unıtenın aynı rengınden al tabı. Sehpaları ben olsam , aynı alırdım.
Ama guzel salonun var, begendım. Gule gule oturun ınsallah

eğer kirada oturuyorsanız krem sakın yaptırma derim taşınmalardan sonra çok kötü görüntüsü oluyo
halının ve koltukların rengi krem koyu renk güzel olur
ama yok ev sahibyim dersen krem ve kahverengi olabilir
şu an güzel duruyo bence

masa ve televizyon ünitesi koyu,neden farklı düşünüyorsunuzki,onlara uygun olsun

artık açık renkler moda ya....bizimzamanımızda açık renk mi vardı....koyu renkler karanlık gösterior.....lake abanoz nasıl sizce....koyu renk ama abanozla beyaz mobilyalar çok şık duruyor aslında ama beyaz benim salonumda olmaz .....:(

halı ve perdelerini değiştiremiyeceksen..koyu renk mobilyada kalman lzm..
birde tv üniteside değişmiyecek sanırım o yüzden takım rengi bozmamalısın..

odayı daha modern hale getirmek istiyorsan :
öncelikle fiskos masası kalkmalı tamamen..
perdelerinide yanlardan tutturmak yerine düz bırakmalısın..
konsolunun üstüne ahşap çerçeveden ayna yaptırma
örnek bunun gibi olabilir..tepehome de satılıyor..
4730.jpg

altına konsoluda sade modellerde yaptır.birde ayakalrı olmasa daha modern gibi..duvara monte olanlardan yani ;)

Back
X