salonuma değişiklik

tutku2012

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
2.439
2
116
37
İstanbul
arkadaşlar yardıma ihiyacım var..yeni ev ldık 1 aya kadar taşınıcaz farklı bi dizayn yapmak istiyorum salonumu..ev harcamalarından dolayı perdeleri falan değiştiremicem ama duvar rengi yada ufak aksesuarlarla renklendirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz acaba

ipekbigakose.jpg

koltuk takımım bu..

EvTekstil_632441.jpg

halımda bu..perdelerimkrem rengi..duvarımı ne renk boyamalıyım..bi duvar koyu renk boyatsam yada duvar kağıdı nasıl olur..birde yeşil renk katmak istiyorum salona bu konuda fikirleriniz nelerdir

Son düzenleme:
canım duvarlarını bej boyatırsan eğer, duvar kağıdını yeşil & bej tonlarında düşün, tek bi duvara kağıt uyguladığında odana renk katmış olursun, hatta bi köşe koltuğunua ekleyeceğin bi kaç yeşil yastıkla da bütünlüğü sağlayabilirsin :34:

$YEŞİL2.webp

$YEŞİL1.webp

$yeşil3.webp

teşekkür ederim tubaöğretmen yeşille kahve kemin uyumunu çok seviyorum ama doğru uygulayamazsam ortaya kötü bişey çıkmasından korkuyorum..duvar kağıdında yeşil bej iyi fikir yoksa koyu kahveden başka seçenek yok oda çook boğar sanıırm..

teşekkür ederim tubaöğretmen yeşille kahve kemin uyumunu çok seviyorum ama doğru uygulayamazsam ortaya kötü bişey çıkmasından korkuyorum..duvar kağıdında yeşil bej iyi fikir yoksa koyu kahveden başka seçenek yok oda çook boğar sanıırm..

eğer evin çok büyük değilse, duvar da koyu renk kullanma bana kalırsa... dediğin gibi bej ağırlıklı hafif yeşil li modelleri düşün istersen?
BN türkiye diye bi marka var, netten aratırsan, en çok duvar kağıdı çeşidini oradan bulabilrsin...
her aşamasını iyice düşünüp yaparsan, harika bi salonun olacağına eminim :16:

Back
X