• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salonuma buyrun

rkadasım güle güle kullan güzel olmuş.fakat ben mobılyada kaldım boyadım demişssin nasıl boyadın?hangi boya,nasıl fırca yada rulo? boyayı incelttinmi? vernık kullandınmı ? lütfen bilgilendırırmısın bende boyamı aldım o bana bakıyor ben boyaya nasıl yapacağımı bılemedim biraz anlatsan sana zahmet ...

rkadasım güle güle kullan güzel olmuş.fakat ben mobılyada kaldım boyadım demişssin nasıl boyadın?hangi boya,nasıl fırca yada rulo? boyayı incelttinmi? vernık kullandınmı ? lütfen bilgilendırırmısın bende boyamı aldım o bana bakıyor ben boyaya nasıl yapacağımı bılemedim biraz anlatsan sana zahmet ...

canım biz boyamadık mobilyacıya boyattık:16:

Yastıkları değiştirmekle çok iyi etmişsin bence ama şimdi de biraz fazla renksiz olmuş sanki. bunların yanına bir iki tane de pudra pembe yastık ekleyebilirsin hem renk katmış hem de istediğin sade havayı bozmamış olursun

anladım cnm buaarada gözümü kararttım ve sonunda beyaza bende boyadım sonuç harıka oldu sende gülegüle kullan

Koltuklarımı değiştirdim ama yastıkları hoşum gitmedi ilk hali böyleydi:37:
Eki Görüntüle 994410
Aldığım yastık kılıflarıyla böyle oldular
Eki Görüntüle 994423
sadece perdelerim eski aldı ama kiracı olduğum için şimdilik kalsınlar :46:
Eki Görüntüle 994424
Eki Görüntüle 994425
Eki Görüntüle 994426
Eki Görüntüle 994427
Eki Görüntüle 994428
Bu arada masam konsolum vitrinim kahverengi eskitmeydi onlarıda boyattık:52:

mobılyalarınızı cok begendım ama badananız bu tonlar olmamalı