Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koltuklarımı değiştirdim ama yastıkları hoşum gitmedi ilk hali böyleydi
Eki Görüntüle 994410
Aldığım yastık kılıflarıyla böyle oldular
Eki Görüntüle 994423
sadece perdelerim eski aldı ama kiracı olduğum için şimdilik kalsınlar
Eki Görüntüle 994424
Eki Görüntüle 994425
Eki Görüntüle 994426
Eki Görüntüle 994427
Eki Görüntüle 994428
Bu arada masam konsolum vitrinim kahverengi eskitmeydi onlarıda boyattık![]()
aslında rengarenk yastıklar çook güzelmiş bayıldımm ben cıvıl cıvıl şahane bence tekrar onları koy:)))
ilk yastiklar cok hoşmuş ama odaya uymuyor o nedenle degismeniz iyi olmus
yastıklar ile halı uyumlu olmus
gule gule kullanın![]()
degısıklık ıstedıgınızde ılk yastıklarınızın arasına hardal sarısı renkte yastık ekleyip kullanın bence..grı olanları çıkarıp..
çok şık canım güle güle kullN...)
koltukların renkleri çok güzel. Bende koltuklarımı değiştirme kararı aldığımda bu renk alacağım. çünkü her tür renk yastığa uygun. Mesela ben mor severim. Bütün yastıklarının rengini mor yaparsan aksesuar, tablo ve halında da mor kullanırsan muhteşem bir uyum olur. Sen hangi rengi seviyorsan turkuaz, kırmızı, pembe onları da kullanabilirsin.
Bende renkli yastık sevenlerdenim. şimdiki yastıkların biraz küçük gelmiş koltuğa. Fakat oda güzel olmuş. Bence renkli yastıklarından gri olan renklilerle uyumlu değil. Onları çıkarıp kullanabilirsin. Yada arkadaşımızın dediği gibi sarı renkte çok güzel olur.
Bence masanın üstüne bir runner alabilirsin kenarları dantelli gri bir runner.
evet bende cok uyumlu bulmadım yastıkların renklerini birde yastıkların kumaşları farklıydı sade olsun diye böyle düşündüm ama dediğiniz gibi morda çok güzel olur mor perdelerle felan düşündümde güzel olucak fikirleriniz için teşekkürler![]()
arkadaşlara katılıyorum önceki yastıkların daha şık mış .masanın üstündeki örtüyü çoook beğendim hazırmı el işlemesimi acaba yakından fotoğrafını atarmısınız ?güle güle kullanın eşyalarınızı
Koltuklarımı değiştirdim ama yastıkları hoşum gitmedi ilk hali böyleydi
Eki Görüntüle 994410
Aldığım yastık kılıflarıyla böyle oldular
Eki Görüntüle 994423
sadece perdelerim eski aldı ama kiracı olduğum için şimdilik kalsınlar
Eki Görüntüle 994424
Eki Görüntüle 994425
Eki Görüntüle 994426
Eki Görüntüle 994427
Eki Görüntüle 994428
Bu arada masam konsolum vitrinim kahverengi eskitmeydi onlarıda boyattık![]()