Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonum küçük:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

candypdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
219
15
68
kızlar salonum küçük olduğu için napcamı bilemedim. yemek masası konsolu alsa sanırım tvmi koycak yer bulamıcam. napcam bilemedim. böle küçük salonu olan arkıdeşlerim nası dizayn ettiniz evinizi.bana bikaç ipucu verseniz. bu arada 2+1 evim var. bi oda yapcam sadece diğer odalar yatak odası ve kitaplığımın ekstra bi adet kanepenin olduğu çalışma odası olucak. fakat salonumu düzenleyemedim. lütfen yardım:)
:25:

konsol yerine dolaplı tv ünitesi alsanız.hem konsol yerine kullanırsınız hem de tv sehpası yerine...artık konsol vitrin pek alınmıyor da...

dediğin kadar küçükse duvar üniteside çok yer kaplar senin yüksek ve dar olan bişeyler alman lazım $634698169696123046.webpbu tarz bişey mesela ..bunu iki koltuğun arasına köşeye koyarsın yemek masasının olduğu duvara yada görüş açısı en uygun olacak duvarada tv.yi monte ettirirsin .bence yerden kazanmanın tek yolu bu gibi gözüküyor.resimdeki gibi bir tarafı kapalı bir model al kapalı tarafa yemek takımını bardakları koyarsın açık tarafada büyük aksesusar objeleri koyarsın hoş olur.hem depolama hem görsellik bir arada olur.

dediğin kadar küçükse duvar üniteside çok yer kaplar senin yüksek ve dar olan bişeyler alman lazımEki Görüntüle 429088 bu tarz bişey mesela ..bunu iki koltuğun arasına köşeye koyarsın yemek masasının olduğu duvara yada görüş açısı en uygun olacak duvarada tv.yi monte ettirirsin .bence yerden kazanmanın tek yolu bu gibi gözüküyor.resimdeki gibi bir tarafı kapalı bir model al kapalı tarafa yemek takımını bardakları koyarsın açık tarafada büyük aksesusar objeleri koyarsın hoş olur.hem depolama hem görsellik bir arada olur.

aslında haklısın ama şöle bi konsol alayım üzerine fotolarımı koyayım isterdim hep ben:( olmıcak mı nedir?

tv ni koltuk takımının oldugu yere koymak daha mantıklı koltukların icin ayırdıgın kösede bi duwara monte ettirebilir (ama ortalamıcak sekilde) sagına weya soluna zigonlarla ayırıp berjerleri koyarak güzel bi sohbet kösesi yapabilirsn

yemek masası ve konsolunu al,televizyonu duvara montelet bence...konsolun lazım da olur çekmeceleri rafları vs...tv ünitesi olmasada olur madem o kadar küçük salon...hem modernde durmuş olur eğer modernlikten hoşlanıyorsan...ya da konsolu almayıp tv ünitesini alacaksın ama o zaman da oturma odası gibi olur bence,salon gibi görünmez:/ konsol salonu tamamlayan bir parça bence...

yemek masası ve konsolunu al,televizyonu duvara montelet bence...konsolun lazım da olur çekmeceleri rafları vs...tv ünitesi olmasada olur madem o kadar küçük salon...hem modernde durmuş olur eğer modernlikten hoşlanıyorsan...ya da konsolu almayıp tv ünitesini alacaksın ama o zaman da oturma odası gibi olur bence,salon gibi görünmez:/ konsol salonu tamamlayan bir parça bence...

bebekkafa aynen dediğin gibi yaptım bende:)konsol hep hayalimdeydi. tv ünitesini pek beğenemedim ben hala nedense. eşyalarımı aldım bakalım. yerleşince resimleriniz koyarım artık:)

benm salonumda küçük malesef 29 metrekare :14: tv ünitesı alsam konsol alamıyorum konsol alsam tv ünitesi alamıyorum ama ben eşyalarımı nereye neye koyucam :( bende konsol dan vazgectım nasıl olsa tv ünitesı daha gosterıslı ve masayı duvara yakınlastırıp o duvara kocaman bı ayna alıcam tv ünitemi de dolaplı alıcam hatta fotosu da bu $1.5.webp

bencede bu fikirler değerlendirilmelidir .güzl fikirler.:)

kesinlikle haklısın ama bende nedense bu tv ünitelerine ısınamadım bir türlü..fazla kalabalık geliolar gözüme..o nedenle konsolumu oturma odama koyup üzerine bi tv ekleyip tv sehpası olarak kullancam...masamı duvara yasladım tamamenn...bi tarafıda sandalyelerden kurtarıp bench yaptırdım...yerden kazandım en azından:) bi girinti vardı orayada tv sehpamı koyup tvmizi yerleştirdik:)

hayırlısı artık büyük evim olursa daha güzel bi dixzayn yparız:)

Back
X