Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonum için yardım istiyorum!!!!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

akyaa

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
906
987
323
Merhaba arkadaşlar evimin salonunu yenileyeceğim ama renkler konusunda çok kararsız kaldım:( koltuk takımım var onu almayacağım yemek odası ve tv ünitesi alacağım. koltuklarım krem rengi deri, oturma yeri gümüş gri ve yine aynı şekilde gümüş gri 3 tane büyük yastığı var kenardaki kol kısmıda siyah ahşap. yerdede siyah,beyaz ve gri tonlarında shaggy halım var. benim düşündüğüm yemek odası mürdüm ve beyaz renklerinde koltuklarımı bunlara uydurmak için koltuğumun üstündeki 3 büyük yastıktan ortadakini ve kenarlardaki küçük 2 kırlenti mürdüm rengi alıp koysam ve perdelerimdede kenarlara mürdüm rengi fon kullansam sizce nasıl olur??? çok kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum... resim ekleyebilirsem koltuk ve halımın resminide eklemeye çalışacağım.

$21996_571918902851867_1390218298_n.webp$998415_571918206185270_499218498_n.webp

Son düzenleme:
senin koltukların üstünde mürdüm yastık düşünemiyorum. uyumlu olmaz gibi geliyor bana. o parlak gri ton benim tarzım değil. mürdüm kullanmak istiyorsun sanırım. koltuklarını yüzletmeni tavsiye ederim.

senin koltukların üstünde mürdüm yastık düşünemiyorum. uyumlu olmaz gibi geliyor bana. o parlak gri ton benim tarzım değil. mürdüm kullanmak istiyorsun sanırım. koltuklarını yüzletmeni tavsiye ederim.

teşekkür ederim :) peki koltukları ne renk yüzletebilirim ?

beyaz-mürdüm oda istiyorsan pembeli beyazlı çiçekler,geometrik desenler güzel durabilir. moda zaten kolaylıkla bulursun.

mürdüm yemek takımını alcaksanız koltuklarınızı değişmeyin derim onun yerine halınızı mürdüm beyaz tercih edin mürdüm de fon krem rengi tül perde ile yine uyumu ama daha sıcak bir ortam yakalarsınız illa koltuklara takılmayın derim

mürdüm yemek takımını alcaksanız koltuklarınızı değişmeyin derim onun yerine halınızı mürdüm beyaz tercih edin mürdüm de fon krem rengi tül perde ile yine uyumu ama daha sıcak bir ortam yakalarsınız illa koltuklara takılmayın derim

en baştada yazmıştım bende senin dediğin gibi düşünüyorum teşekkürler :)

Back
X