• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salonum için koltuk takımı ?

nuriscan

şans meleğim
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
484
5
643
42
İstanbul
arkadaşlar yeni evime taşınacağım. oturma odam falan hazır. ama salonummmmm..... :43: salonumda kırmızı siyah beyaz ve gümüş tonları hakim olsun istiyorum. beyaz siyah tv ünitesi alacağım beyaz stor perde üzeerine siyak kırmızı dekor stor perdeler. gümüş rengi aksesuarlar olacak. ammaaaaa şu varki salon takımı beğenemedim kırmızı ve siyah bir arada olsun istiyorum.( bir koltuk siyah bir koltuk kırmızıda olabilir veya bir arada iki renkli olabilir.) yastıklı olmasın köşe takımıda olabilir. kumaşı böyle parlak kadife gibi, modeli hem spor olacak hemde avangard gibi taşlı olsun istiyorum. çok şey istiyorum ama napıyım bir kere alacam egzantrik bir şey olsun istiyorum. BOBO MOBILYA DEKORASYON ve UYGULAMA bu sitede istediğim tarzda berjerler var ama ben koltuk takımı istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. istediğim tarza yakın modeller biliyorsanız resimlerini buraya ekleyebilirmisiniz. veya sitelerini söyleseniz bir göz gezdiririm.

Umarım istediğin mobilyalara kawuşursun :) Siyah koltuk takımı tawsiye etmem , çok çabuk tozlanıyor . Elinde toz beziyle gezer durursun :)

ya ben bir yerde buldum ama markasını bilmiyorum. yeni umutsuz ev kadınları dizisi başladı orada evrim solmazın rolünü üstlendiği karakterin evindeki koltuk tam benim istediğim gibi ama sponsorunu bulamadım. bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen.

Merhaba,
Size küçük bir önerimiz olacak. Siyah, kırmızı ve beyazı aynı anda kullanmak istiyorsanız. Bir rengin kullanımını azaltmalısınız. Yoksa boğucu bir eviniz olabilir. Örneğin kırmızıyı ya da siyahı sadece aksesuarlarınızda kullanmanız daha uygun olabilir. Böylece sizin de içinize sinmiş olur.

Mutlu günlerde oturmanızı dileriz. :)

Evmanya | Ev Yaşam, Dekorasyon ve Alışveriş Portalı

Back
X