- 23 Nisan 2009
- 1.413
- 3
-
- Konu Sahibi kelebekcik
Mobilyaları ve koltuğu beğendim, bende yeni mobilya aldım onun için merak ettim bu beğendiklerinizin totalde fiyatı neydi?
cnm mobilyaların güzelmiş.güle güle kullan.yalnız şunu söyliyim,beyaz koltuğu kullanmak gercekten zor.kumaşının silinebilir olmasına dikkat et.bu arada fotoları nasıl yüklüyosunuz ögrenebilir miyim?
hayırlı olsun :)
mobilyalar çok klasss yanlız temizlik sıkıntı olur gibime geldi hemencik tozlanmazmı :26:
zevklisin gerçekten sarı simlide hoş ama siyah yaparsan kollarını felan dahada uyumlu olur gibime geliyo hayırlı olsun bu arada :)
çok teşekkür ederim tatlım..kollar siyah olursa boğar gibime geliyo aslında böyle beyz bırakabilirim..ama altın sarısı olarak gördüğün her şey syah deri olcak..siyah beyaz halı düşünüyorum perdeler fln da öyle olur herhalde..yanlarda da siyah olursa çok boğar bence
:) hımm benim salonumda siyah beyaz oturulan yerler siyah kolları beyaz benimkide seninki gibi perdeler felan siyah benim gözüme hoş gözüküyo :) evine yerleşince daha farklı duruyo eşyan ben mağazadayken hiç anlamamıştımmm umarım kafanda oturmuştur bişeyler kolay gelsinn canım sana :)
Sizin sevmeniz herşeyden önemli.
Benim tercihim siyah beyaz olmazdı sanki çabuk sıkılacağım bir kombinasyon gibi geliyor.
Komple beyazda olabilirdi. O zaman istediğiniz halı perde, aksesuar ve örtülerle istediğiniz anda canlılık yakalardınız.
Onun haricinde yemek odası çok nostaljik, görmeyi unuttuğumuz şıklıkta. SEVDİM
Şimdiden mutluluklar