Salonum için görüşlerinize ihtiyacım var

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
merhaba arkadaşlar..bu gün mobilya bakmaya gittik..ilk gördüğümde bayıldım bu yemek odası takımına..evimizin parkeleri duvarları kapıları beyaz o yüzden mobilyam siyah olsun istedim kendini göstermesi için..koltuklarım beyaz olcak..yanları beyaz simli deri ama siyah simli deri olarakta yaptırabilirim tercihime kalmış..fakat ben koltuk bembeyaz olsun gördüğünüz sarı yastıkları siyah deri olsun istedim..ortada minik siyahlı beyazlı bi halı olur diye düşündüm..sizce nasıl kızlar ya kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz?işte yemek odam
fotoraf016.jpg

fotoraf017.jpg

buda koltuğumuz kızlar
fotoraf022.jpg

her türlü görüşlerinizi bekliyorum:nazar::18:En Büyük KK

Son düzenleme:
Mobilyaları ve koltuğu beğendim, bende yeni mobilya aldım onun için merak ettim bu beğendiklerinizin totalde fiyatı neydi?

Mobilyaları ve koltuğu beğendim, bende yeni mobilya aldım onun için merak ettim bu beğendiklerinizin totalde fiyatı neydi?

teşekkür ederim canım..yemek odası takımı 4000 civarı koltukta 3000 liraydı sanırım canım toplu hesap yaptırdığımız için tam fiyatını bilmiyorum..

cnm mobilyaların güzelmiş.güle güle kullan.yalnız şunu söyliyim,beyaz koltuğu kullanmak gercekten zor.kumaşının silinebilir olmasına dikkat et.bu arada fotoları nasıl yüklüyosunuz ögrenebilir miyim?

cnm mobilyaların güzelmiş.güle güle kullan.yalnız şunu söyliyim,beyaz koltuğu kullanmak gercekten zor.kumaşının silinebilir olmasına dikkat et.bu arada fotoları nasıl yüklüyosunuz ögrenebilir miyim?

canım çok teşekkür ederim..mobilyaların yastıklarıda kılıflarıda fermuarlı çok rahat yıkanabiliyo..görünüşünün yanında kullanışına da dikkat etmeye çalıştım..bu arada fotolar imageshackten yükleniyo..siteye girip browse butonuna basıp fotoyu seç upload butonuna bas daha sonra çıkan linklerden direct link yazanını kopyala..msj yazdığın bölümde grafik ekleye gel kopyaladığın linki yapıştır..umarım anlatabilmişimdir:)

hayırlı olsun :)
mobilyalar çok klasss yanlız temizlik sıkıntı olur gibime geldi hemencik tozlanmazmı :26:

zevklisin gerçekten sarı simlide hoş ama siyah yaparsan kollarını felan dahada uyumlu olur gibime geliyo hayırlı olsun bu arada :)

zevklisin gerçekten sarı simlide hoş ama siyah yaparsan kollarını felan dahada uyumlu olur gibime geliyo hayırlı olsun bu arada :)

çok teşekkür ederim tatlım..kollar siyah olursa boğar gibime geliyo aslında böyle beyz bırakabilirim..ama altın sarısı olarak gördüğün her şey syah deri olcak..siyah beyaz halı düşünüyorum perdeler fln da öyle olur herhalde..yanlarda da siyah olursa çok boğar bence

çok teşekkür ederim tatlım..kollar siyah olursa boğar gibime geliyo aslında böyle beyz bırakabilirim..ama altın sarısı olarak gördüğün her şey syah deri olcak..siyah beyaz halı düşünüyorum perdeler fln da öyle olur herhalde..yanlarda da siyah olursa çok boğar bence

:) hımm benim salonumda siyah beyaz oturulan yerler siyah kolları beyaz benimkide seninki gibi perdeler felan siyah benim gözüme hoş gözüküyo :) evine yerleşince daha farklı duruyo eşyan ben mağazadayken hiç anlamamıştımmm umarım kafanda oturmuştur bişeyler kolay gelsinn canım sana :)

:2:
:) hımm benim salonumda siyah beyaz oturulan yerler siyah kolları beyaz benimkide seninki gibi perdeler felan siyah benim gözüme hoş gözüküyo :) evine yerleşince daha farklı duruyo eşyan ben mağazadayken hiç anlamamıştımmm umarım kafanda oturmuştur bişeyler kolay gelsinn canım sana :)

aynen canım ya düşünüyorum sürekli nasıl durur pişman olurmuyum diye fln..sonra diyorum perde halı aksesuar fln gelince çok daha güzel olcaktır mutlaka..ama zor işlermiş..siyah beyaz bence çok hoş bi kombinasyon eminim salonun çok şıktır..Rabbim ağzınızın tadını bozmsın:nazar:

Sizin sevmeniz herşeyden önemli.
Benim tercihim siyah beyaz olmazdı sanki çabuk sıkılacağım bir kombinasyon gibi geliyor.
Komple beyazda olabilirdi. O zaman istediğiniz halı perde, aksesuar ve örtülerle istediğiniz anda canlılık yakalardınız.
Onun haricinde yemek odası çok nostaljik, görmeyi unuttuğumuz şıklıkta. SEVDİM :KK71:

Şimdiden mutluluklar

Sizin sevmeniz herşeyden önemli.
Benim tercihim siyah beyaz olmazdı sanki çabuk sıkılacağım bir kombinasyon gibi geliyor.
Komple beyazda olabilirdi. O zaman istediğiniz halı perde, aksesuar ve örtülerle istediğiniz anda canlılık yakalardınız.
Onun haricinde yemek odası çok nostaljik, görmeyi unuttuğumuz şıklıkta. SEVDİM :KK71:

Şimdiden mutluluklar

çok teşekkür ederim canım çok naziksin:KK16:

Merhaba canım, yemek takımın çok güzel ama kullanışsız. Siyah mobilya tozu çok çabuk gösteriyor. Devamlı elinde bez gezmen lazım:18: bana kalırsa mobilyanı siyah değilde beyaz ağırlıklı seçmelisin.
Koltuk takımın hoş, onunda kumaşını leke götürür, temizlenebilir cinsinden olmasına dikkat et.
Hayırlı olsun tatlım:KK16:

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler...

bende senin gibi düşünüp nasıl olsa çıkıp yıkanıyor diye krem koltuk aldım çok pişmanım.misafirlerim bile rahat oturamıyor kirlenecek diye bence bidaha düşün...

valla ben 8 yıllık evliyim..sadece şu konuda yardımcı olabilirm..
elinden bez hiç düşmeyecek haberin olsun...
şu an evimde sadece tv sehpam siyah ama ona bile artık dayanamıyorum o derece..
onun dışında iyi günlerde sağlıkla oturun..ama aklıma bunları yazmak geldi :KK71:

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim..ama koltuk hariç bu mobilyadan vazgeçtim..herkes toz tutar diyip gözümü bi hayli korkuttu..beğendiğim bi model var bembeyaz:)eğer karar verip alırsak eklerim yine

X