• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salonum için aksesuar yardımı

seawitch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
290
1
96
İstanbul
Merhaba :3:
Dün minik salonumun mobilyaları geldi ve resimlerde görüldüğü şekilde yerleştirdik
Tekli koltuklarımızdan biri sığmadığı için onu şimdilik boş duracak odamıza koyduk, neyse
Sevgili zevkli bayanlar, sizce bu küçük salona çok boğmadan hangi renklerde aksesuarlar koyabilirim?
Mobilyalar gelmeden önce beyaz aksesuarlar düşünüyodum fakat çok renksiz olacağını söyleyen arkadaşlarım sayesinde vazgeçtim
Ve arkadaşlarım turkuaz öneriyorlar, bense daha soft pembe veya yeşil olabilir diyorum
Yoksa tek renk değil de birkaç renk mi kullanmalı?
Ne önerirsiniz, ben çok mu sade düşünüyorum acaba :44:

9431.jpg

46922.jpg

19133.jpg

23804.jpg

Sehpanın olduğu duvara bir çok farklı ebatta ama yanı modelde çerçeveler asabilirsin , İKEA da örnekleri var.
Masanın üzerine turkuaz büyük bir kase olabilir içine deniz kabukları mesela , komidinin üzerine yine çok fazla göz yormayacak bir kaç Mudo'dan aksesur seçebilirsin.

Dün minik salonumun mobilyaları geldi ve resimlerde görüldüğü şekilde yerleştirdik
Tekli koltuklarımızdan biri sığmadığı için onu şimdilik boş duracak odamıza koyduk, neyse
Sevgili zevkli bayanlar, sizce bu küçük salona çok boğmadan hangi renklerde aksesuarlar koyabilirim?
Mobilyalar gelmeden önce beyaz aksesuarlar düşünüyodum fakat çok renksiz olacağını söyleyen arkadaşlarım sayesinde vazgeçtim
Ve arkadaşlarım turkuaz öneriyorlar, bense daha soft pembe veya yeşil olabilir diyorum

9431.jpg

46922.jpg

19133.jpg

23804.jpg

yeşil , turkuaz bence çok güzel olur... birde duvara kanvas tablo yeşil,mavi yada mor agırlıklı

kızlar birsey sorcacağım belkı konu burası değil ama benim sevgilim askerde askere gitmeden ilişkimizi aile acıkladık. amcamlar yüzlük takmak istedi. normalde kız istenirya amcamlar hep sevdiğimin babası ile bu konu konustular babası askerden sonra dedi. ve suanlık bırsey yapmaya izin vermedi dedem zoru ile yüzlükler alındı ama babası uzun vadede beklemeyı seven bırı değil ara kısa tutulmalı dıe taktırmadı şuan ailedeki herkez bizi biliyor anneside benim diğer kuzenemı gelin istiyor bu arada sevdiğimle kuzenız. bayram kız kardesı dugunu var ama baska sehırde bende her yaz gidiyorum cunku annem babam ayrı ve annem o sehırde bu yaz düğüne gitmeyı denk düşürmek istedim ama kaynanam olacak kadın burda olacakmısım gıbı davranıyor ıstesede ıstemesede gıdecegım. ama sevdiğimin iki gün sonra yemın törenı var aileden baska kuzenlerımı bıle götürüyorlar ama bana teklıf bile yok sizce bu ne anlama geliyor sonucda ailesı sevdıgı daha önemlı değilmı ama baska kuzen alıyorlar. kaynanamın sevdiği kız kaynanam kızına yardımcı olacak yanı o kız o düğün gidecek ama yaptıkları cok sacma değilmi beni aile katmıyorlar. sizce ne yapmalım.

9431.jpg

46922.jpg

19133.jpg

23804.jpg

evin cok şık güle güle kullan bolca mutlu anılarınız olur inşallah bence tek turkaz kullanma bıraz renklı aksesuarlaR KULLAN ilk bahhar gibi

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı,bilginize..

9431.jpg

46922.jpg

19133.jpg

23804.jpg
Slm,bu şirin evde sen oturacaksın arkadaşların değil...içinden nasıl geliyorsa ne yapmak istiyorsan onu yap bence.başkalarının zevkiyle değil,kendi zevkinle dekore et evini arkadaşım.sağlıcakla ve mutlulukla kal,bu arada evin çok şirin :)

Back
X