salonum için aksesuar ariyorum

ezel06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
41
0
86
İstanbul
kızlar merhabalar, sizlerden yardım istyorum, benim salonumda 50 cm yüksekliğinde ,2 mt uuznluğunda tv konsolu var , lake renginde bu konsolun üstüne süs eşyası bakıyorum ama bulamıyrm bikaç mağazaya bakmıştım falkat orda da istediğim renk kalmamıştı , hani kırmıız siyah kale renginde vazo, kadın erkek heykelleri , süs eşyalarındna bahsadiyrom yardımcı olurmuusnuz nereden bulabilirim:)

teşekkürler

kızlar merhabalar, sizlerden yardım istyorum, benim salonumda 50 cm yüksekliğinde ,2 mt uuznluğunda tv konsolu var , lake renginde bu konsolun üstüne süs eşyası bakıyorum ama bulamıyrm bikaç mağazaya bakmıştım falkat orda da istediğim renk kalmamıştı , hani kırmıız siyah kale renginde vazo, kadın erkek heykelleri , süs eşyalarındna bahsadiyrom yardımcı olurmuusnuz nereden bulabilirim:)

teşekkürler
tam istediğin şeyler burda bi mağzada var canım. ama marka bi mağza değil maalesef.:50:

ben gitti gidiyordan aldım, hem de kargoda kırılınca değişimini bile yaptılar. ayrıca dekorasyon.com da salon aksesuarlarına gir, bayılacaksın :))

İkeada da çok çeşitli biblolar vazolar var çok da güzeller. Yaşadığın şehirde ikea varsa mutlaka gitmeni tavsiye ederim.

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Sorular,Sorunlar,Tavsiye ve Öneriler" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Back
X