Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu saloni mobilya

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

m_sude

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
247
5
296
İstanbul
kızlar saloni mobilya hakkında bilgisi olan varmı? kullanıpta beğenen veya beğenmeyen? aybike arkadaşımızın takımları çok hoşuma gitmişti saloni markaymış? sizler ne düşünüyorsunuz?

cnm tam daenk geldi bugün int sitesinde gördüm bende hemen şubeyi aradım birtane kırmızı takım begendim 3500 dedi nakitte kartta kampanyaları varmıs inegöl mobilya o yüzden için rahat olsun saglamdır hiç bi sorun yasamassın bilgim bu kadar

Yemek takımım hariç herşeyimi Saloniden aldım. Salon takımı+6 sandalye+oturma odası+yatak odası +yatak =11 milyar tuttu. Koltuk ürünlerinin mekanizmaları 10 yıl garantili. Sırt minderleri kaz tüyü karışımlı onlarda 5 yıl garantili. Kumaşları da hem zevkli hem de lekelere hemen yenik düşecek şeyler değil.İnşallah memnun kalırız.

Mobilyalarım söylenen zamanda teslim edildi. Gerçekten çok güzel olmuşlar. Teşekkürler Saloni.
Fotoları albüm kısmına ekleyeceğim :)

mrb canlarımm ben bısey sorcaktım salonı mobılya diye google yazdım ama öle bı site çıkmadı bana tam olarak adresı verebılırmısısn rica etsem ):)

ben ineglde yaşıyorum saloni gerçekten buranın en iyi mobilyası artık inegöldeki fuarlarada katılmıyolar uluslararasına bile açıldılar çok kaliteli ama biraz pahalı tatlım ama mobilya bu yani uzun kullanımlı olduğu için aldınmı iyisini alcaksın bencede.bende düğün için alsam ordan alırdım donatta iyidir arı mobilyaa fena diildir ama gerçekten saloni hepsine fark atar

Aynen sadece yemek odasını başka bir yerden aldık, ve pişman olduk diyebilirim, saloninin kalitesine daha kulllanmadan alıştık yani. Daha evde kurulurken anlıyorsunuz kaliteyi. Bİ de bize gülllüoğlundan lokum hediye getirmişlerdi, evimizin ilk hediyesi oldu yani ,güzel bir jestti, hoşumuza gitti :)

bende herşeyimi saloniden aldım.. depoda bekliyor bizi.. mobilya sektöründe çalışıyorum ben ve kime sorsam kalitesinden şüphe etmeyin dediler.. zaten inegöl mobilya hem kalitesi ii hem modeller

işte benim mobilyalarım bakalım beğenecekmisiniz.. salona sadece konsol aldım birde yemek takımında sandalyeleri berjerle uyumlu aldım birde renklerde ufak tefek değişiklikler..

$VENEDİK ÜNİTE.webp$VENEDİK YEMEK.webp$oslo 4.webp$puzzle yatak-2.webp

bende herşeyimi saloniden aldım.. depoda bekliyor bizi.. mobilya sektöründe çalışıyorum ben ve kime sorsam kalitesinden şüphe etmeyin dediler.. zaten inegöl mobilya hem kalitesi ii hem modeller

işte benim mobilyalarım bakalım beğenecekmisiniz.. salona sadece konsol aldım birde yemek takımında sandalyeleri berjerle uyumlu aldım birde renklerde ufak tefek değişiklikler..

Eki Görüntüle 175582 Eki Görüntüle 175583 Eki Görüntüle 175584 Eki Görüntüle 175585

Mobilyaların çok güzel şık,ve sadelikte var ben fiyatlarını aşağı yukarı sorsam,gerçi bu hafta inegöle gidicez mutlaka bakıcam buraya hayırlı olsun:9:

Mobilyaların çok güzel şık,ve sadelikte var ben fiyatlarını aşağı yukarı sorsam,gerçi bu hafta inegöle gidicez mutlaka bakıcam buraya hayırlı olsun:9:

hepsi 15-16 milyar tuttu canım ama geçen senenin fiyatlarıyla aldık bu sene ne oldu bilmiyorum.. bence de git inegöle, en kötü fikir edinmiş olursun modeller çok güzel..

hepsi 15-16 milyar tuttu canım ama geçen senenin fiyatlarıyla aldık bu sene ne oldu bilmiyorum.. bence de git inegöle, en kötü fikir edinmiş olursun modeller çok güzel..

bende saloni oslo modelini çok beğendim. kullanışlımı? misafir geldiğinde birini yatırabiliyormusun koltuklara?

Dün Saloninin İnegöldeki mağazasına gittik 2 takım beğendim birincisi mutfağım için dinlenme modüllü Rio isimli köşe takımı dinlenme modülü yatak olarak ayrıca 3 lü kısmıda yatak oluyor.diğer salon takımının ,ismi Napoli üçlü koltuk yatak oluyor ikili koltuk sandıklı teklilerde kararsızım kendi teklisinimi yoksa studio berjermi alsam karar veremedim :( çok daha şık ve modern takımlar vardı ancak ben yastık fazla istemediğim ve kılıflarını çıkarıp yıkamak istediğim için bu takımı seçtim takımın kasası ve kolları deri oturum kısmı kumaş yedek kumaş alabilme şansım var az bir ücrete yazlık kışlık renkleri olan koltuk takımım olur diye düşündüm bu şekilde kumaş sipariş verip arada farklı renklerde koltukları kullananları biliyorum.görüşmemizin sonunda bana bir de havlu hediye ettiler :) ayrıca da çok yardımcı oldular. napolinin tv ünitesini düşünüyorum birde yemek masası olsaydı tam süper olurdu :)

Bizde oturma odamızdaki L koltuğumuzu saloniden aldık. ilgi ve alakadan çok memnunuz. ilk görüşmeye gittiğimizde bize bir kutu kestane şekeri vermişlerdi. kurmaya geldiklerinde -ki tam günü ve saatinde evde oldular- gene bir kutu lokum ve adımıza diktirilmiş bir fidan sertifikasıyla geldiler. koltuk için ise yorumum; çok rahat bir süngeri var. ayrıca hem uzun kısmının hem de kısa tarafının özel mekanizması sayesinde koltuğu hiç çekmeden açılması özelliğine bayılmıştık. sırf bu sebepten ötürü koltuğumuzu saloniden tercih etmiştik. doğru bir karar vermişiz.

Bizde oturma odamızdaki L koltuğumuzu saloniden aldık. ilgi ve alakadan çok memnunuz. ilk görüşmeye gittiğimizde bize bir kutu kestane şekeri vermişlerdi. kurmaya geldiklerinde -ki tam günü ve saatinde evde oldular- gene bir kutu lokum ve adımıza diktirilmiş bir fidan sertifikasıyla geldiler. koltuk için ise yorumum; çok rahat bir süngeri var. ayrıca hem uzun kısmının hem de kısa tarafının özel mekanizması sayesinde koltuğu hiç çekmeden açılması özelliğine bayılmıştık. sırf bu sebepten ötürü koltuğumuzu saloniden tercih etmiştik. doğru bir karar vermişiz.

Merhaba bizde saloni den napoli koseyi almayi planliyoruz bugun yarin. Size sorum acaba hangi koseyi aldiniz ismini ogrenebilirmiylm

bende inegöl e gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim :( oturma grubuna 3500 civarı,köşeye 2800, yatak odasına 7000 dediler(indirimsiz) ...baktığımız ürünler güzel....bu fiyatları düşüreceğiz daha...acaba inegöl de daha uygun ve kaliteli bulabilir miyiz?

Back
X