Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende herşeyimi saloniden aldım.. depoda bekliyor bizi.. mobilya sektöründe çalışıyorum ben ve kime sorsam kalitesinden şüphe etmeyin dediler.. zaten inegöl mobilya hem kalitesi ii hem modeller
işte benim mobilyalarım bakalım beğenecekmisiniz.. salona sadece konsol aldım birde yemek takımında sandalyeleri berjerle uyumlu aldım birde renklerde ufak tefek değişiklikler..
Eki Görüntüle 175582 Eki Görüntüle 175583 Eki Görüntüle 175584 Eki Görüntüle 175585
Mobilyaların çok güzel şık,ve sadelikte var ben fiyatlarını aşağı yukarı sorsam,gerçi bu hafta inegöle gidicez mutlaka bakıcam buraya hayırlı olsun![]()
hepsi 15-16 milyar tuttu canım ama geçen senenin fiyatlarıyla aldık bu sene ne oldu bilmiyorum.. bence de git inegöle, en kötü fikir edinmiş olursun modeller çok güzel..
Bizde oturma odamızdaki L koltuğumuzu saloniden aldık. ilgi ve alakadan çok memnunuz. ilk görüşmeye gittiğimizde bize bir kutu kestane şekeri vermişlerdi. kurmaya geldiklerinde -ki tam günü ve saatinde evde oldular- gene bir kutu lokum ve adımıza diktirilmiş bir fidan sertifikasıyla geldiler. koltuk için ise yorumum; çok rahat bir süngeri var. ayrıca hem uzun kısmının hem de kısa tarafının özel mekanizması sayesinde koltuğu hiç çekmeden açılması özelliğine bayılmıştık. sırf bu sebepten ötürü koltuğumuzu saloniden tercih etmiştik. doğru bir karar vermişiz.