• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salondaa renkleree ber türlü karar veremiyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

earlgrey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
247
14
98
kızlar salonumun duvar renkleri marshalın çakıl taşı ve kül bulutu renkleri, yani bir duvar koyu kül bulutu, 3 duvar çakıl taşı peki bu odaya krem kahve bellonanın bolivya takımı nasıl olur birde lexus salon takımı, onun yerine beyaz mı yapsamm son günlerimkarar vermek zorundayım :50:
salonun koyu duvarının rengi ni ekledim zannediyorum :S açık renkte hafif gri hafif yeşil bi renk renkleri çok beğenerek ben seçtim $gri3.webp
mobilyalarda bunlar
Bellona Mobilya
Bellona Mobilya

fikir verirsenizz çok mutlu olucamm

Merhaba ;
Öncelikle beyaz yaptırmamanı öneririm . Çok çiğ durur . Ayrıca ; odaların aldığı ışık da rengi etkiler . Odanız kuzeye bakıyorsa açık renkler odaya aydınlık verir .

Bence tramisu rengi güzel durur odanızda .

Sewgiler ...

teşekkür ederimm öncelikle, evimin her odası çok aydınlık, iki cepheden de güneş alıyor, tramisu rengi dediğiniz benim eklediğim kahve krem mobilya mı

mobilyaları aldım arkadaşlar, bunları aldımm ama 4 hafta sonra geliyor çokk yaaa:( çok merak ediyorumm

Eklentiler

• $untitled.webp
    $untitled.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 306
:46: duvar rengini kum beji yapsan çok şık olur ve evin çok ferah olur bence yine de sen bilirsin seçimin güzel ;)

evimin her yeri bej de bir tek salonda farklılık yapmak istedimm bu renk ve onun açığını kombine ettikk umarımm güzel durur

Back
X