• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonda yemek odası takımlarınıza örtü kullanıyormusunuz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

lavinya44

CANIM OĞLUM
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
1.196
52
158
43
Diğer
Kızlar salon takmlarınızızın üzerine örtü kullanıyormusunuz mesela konsol,masa ,orta sehpa, gümüşlüğü olanlar gümüşlük içine peçete kullanıyormusunuz?Benim gümüşlüğüm yok daha önce kurdela işi denilen örtülerim vardı ama sanki modası geçti, çogu kişide örtü sermiyor doğal haliyle örtüsüz kullanıyor Englısh Home larda çok güzel örtüler var TAÇ ta ve mefruşatçılarda çok hoş takımlar var ama merak ettim sizler seriyomusunuz yoksa doğal haliylemi kullanıyorsunuz?

hoşuna gidecekse, modern duracaksa boş durmasın dıye kullanabilirsin kendı zevkıne göre.
ben bekarım, oyle takımım yok, olunca düşünürüm artık:1:

ben kullanıyorum canım.örtü olmayınca çıplak gibi geliyor.birde hepsi annemin yaptığı el emeği göz nuru.manevi değeri çok fazla....

Ben eski modacilardanim, annemin el emegi dantellerini kullaniyorum komidin ve vitrinde :)

Masa örtüsünü de isterdim ama model cok zordu anneme kiyamadim. Mor tonlarinda bir örtü var masanin üzerinde.

ben örtüsüz kullanıyorum gümüşlüğüm vitrinim filan yok zaten. benim takımım beyaz gri lake modern örtü aramıştım ama bulamadım salonuma uygun böyle örtüsüz daha güzel geldi. zaten beyaz mobilyalara örtülerde genelde açık renk olunca pek yakışmıo gibi gelio bana...

Back
X