Salona perde tavsiyesi

Cemile_Nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
8
0
36
K.K.T.C.
Merhaba kızlar. sizin fikrinizi, yorumlarınızı bekliyorum.
KKTC'de yaşıyorum ( çok sıcak ve 8 ay güneşin kendini hissettirdiği memleket ) ve maalesef evimin salonu batı tarafında yani yazın saat 14'ten sonra güneş salonumun içerisine vuruyor ve gün batana kadar devam ediyor. salonda stor perde kullanıyorum fakat onda da sorun şu; storu kapattığım zaman içeriye güneş ile birlikte rüzgar da girmiyor ve sıcak oluyor. bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. panjur düşünmüştüm fakat onunda evi karanlık yaptığını söyledi arkadaşlarım. zebra storu inceledim (kıbrıstakilere baktım) beğenmedim.

ilgimi jaluzi çekti. acaba salona nasıl olur? Salonda ne tarz Jaluzi güzel duru? hem panjur gibi kullanılır ve ışığı engellerken rüzgarıda kesmemiş olur. şimdiden fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
sizinki kadar olmasada benimde evim çok güneş alıyor yazın ben güneşin geldiği saatlerde storu kapatınca üstüne birde saten güneşlik taktım onuda çekiyorum güneş gidene kadar ne camı ne perdeyi açmıyorum.Zaten o kadar sıcak havada ne rüzgarı dışardan fön esiyor daha sıcak oluyor.sizin klimanız yokmu sıcak memlekette klima şart bence.yani bence sizin çözümünüz perde değil nacizane fikrim :34:

Teşekkürler cevaplar için. Klima yok, aslında almakta sorun değil yanlız evin borcu bitene kadar almayı düşünmüyorum zira rutin klima kullanan arkadaşlara 600,700 tl fatura geliyor :)

sanırım en sonunda güneşin vurduğu camlara panjur taktıracam :)

Son düzenleme:
Teşekkürler cevaplar için. Klima yok, aslında almakta sorun değil yanlız evin borcu bitene kadar almayı düşünmüyorum zira rutin klima kullanan arkadaşlara 600,700 tl fatura geliyor :)

sanırım en sonunda güneşin vurduğu camlara panjur taktıracam :)

neeee 600 700 müüü yok :45: artık bütün evde kullanıyorlar sanırım bende evimde klima kullanıyorum termisifonum elektirikli mutfakta hep sıcak su kullanıyorum 130un üstüne çıkmıyor

Back
X