Herkese merhaba,
Bizde yeni eve geçeceğiz.Neredeyse bütün evin mobilyası değişecek bu da tabi maliyet demek.Salon için Tepe Home hoşuma gidiyor,Oraya baktım İkea Ektorp'a benzeyen 2.5'lu kanepe modeli 2200TL civarı,illaki kalite farkı vardır ama aradaki fark çok geldi bana.Coastal Homes diye bir yer var bayıldım ama orası da bütçe olarak beni aşıyor.Bende İkea'ya yöneldim.Ektorp'u beğeniyorum ama benim için tek kötü tarafı kırış kırış olması. Salonum büyük değil 22 m2.Duvarlar beyaz,yerler meşe rengi gibi laminat parke.Mutfak açık mutfak alt kapaklar koyu gri,üstler beyaz.Salon küçük olduğu için açık renkli beyaz kanepe düşünüyorum.Ben şöyle bir kombinasyon yaptım ama sizlerden de fikir alayım istiyorum.
-2 tane 2'li beyaz ektorp.(2 tane 2'li yerine bir üçlü bir tekli olsa daha mı iyi olur acaba)
-Liatorp cam çekmeceli orta sehpa
-Beyaz renk Besta arka panelli tv ünitesi.Tv'nin ayaklı durması değilde bir panele asılması daha hoşuma gidiyor.
-Stornas eskitilmiş masif ahşap masa ve aynı renk ingolf sandalye.(Kataloğlarda masa ile sandalyeyi ayrı renk yerleştirmişler de benim gözüme pek hoş görünmedi.)
-Beyaz rustik kornişli perde(İkea'dan olmayacak)
Son olarak masa,sandalye,tv ünitesi,sehpa aynı kalıp ektorp yerine Yataş'ta Astoria 2'li kanepe gördüm,suni deri.Sizce ektrop mu astoria kanepe mi daha şık ve yakışır.İkisi de beyaz olduğu için renkli kırlentlerle hareketlendiririm diye düşündüm.
Ne dersiniz iyi güzel olur mu bu kombinle salonum??
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Eki Görüntüle 596714
Eki Görüntüle 596715
Eki Görüntüle 596716
Eki Görüntüle 596717
Eki Görüntüle 596718
Eki Görüntüle 596719