Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salona dekoratif objeler

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

littleteapot

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
400
252
Merhabalar. Salonum bakır kahve tonlarında. perdelerimde dore renginde desenleri var. küçük çocuğum var küçük biblo tarzı şeyler alamıyorum kırıyor.
tablolar dikkatimi çekiyor kanvas tablolar.
sizlerin önerisi nasıl olur?
koltuklarımın tam resmi yok ama çok benziyor kullanılan renkler.
perde de bu desende ama desen kısmı dore.
thD1JM067A.jpg
thC3ZTUQEB.jpg
thC3ZTUQEB.jpg

Saatli canvas tablolar var hoş duruyor dekor açısından ..

Eklentiler

• 309177820_tn50_0.jpg
    309177820_tn50_0.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 81
teşekkür ederim bu tonlarla renklendirebilirmiyim? başka öneriniz varmı
Lütfen beni yanlış anlamayın ama evinizin renkleri biraz ağır olduğu için önerebileceğim her şeyi ekarte ediyor :KK43: Ama mobilya renklerinize rose tonları kullanabilirsiniz , yeşil ve hardal da uyumlu olacaktır .. Ama bana kalırsa boş duvara canvas yerine bu şekilde bir dekor verebilirsiniz

Eklentiler

• 328676518_tn50_0.jpg
    328676518_tn50_0.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 76
Lütfen beni yanlış anlamayın ama evinizin renkleri biraz ağır olduğu için önerebileceğim her şeyi ekarte ediyor :KK43: Ama mobilya renklerinize rose tonları kullanabilirsiniz , yeşil ve hardal da uyumlu olacaktır .. Ama bana kalırsa boş duvara canvas yerine bu şekilde bir dekor verebilirsiniz

haklısın çok ağır. bazılarının zevkine göre alındı o yüzden renkli cıvılcıvıl şeyler alamadım. şimdi yaşlı evi gibi geliyor renklendirmek istiyorum.

haklısın çok ağır. bazılarının zevkine göre alındı o yüzden renkli cıvılcıvıl şeyler alamadım. şimdi yaşlı evi gibi geliyor renklendirmek istiyorum.
Bence guzel seyler cikacaktir ev sahibesinin dokunuslariyla .. Sanirim hassas bir konuyu hatirlattim cok uzgunum:KK43:

Salon koyu kahve de olsa bence kendinize sevdiğiniz bir renk seçin.. o rengin tonlarında kırlent vazo vs eklemek bile çok değişiklik yaratır.. perdelerinizi degistirebilirseniz de büyük fark yaratır.. en yakın zamanda zevkinize gire bir salonunuz olur inşallah..

Salon koyu kahve de olsa bence kendinize sevdiğiniz bir renk seçin.. o rengin tonlarında kırlent vazo vs eklemek bile çok değişiklik yaratır.. perdelerinizi degistirebilirseniz de büyük fark yaratır.. en yakın zamanda zevkinize gire bir salonunuz olur inşallah..

perdelerim 2 aylık daha. ama üzerine sevdiğim renkten bi drape yaptırmak istedim. turkuaz olurmu sence?
teşekkür ederim çok sağol

perdelerim 2 aylık daha. ama üzerine sevdiğim renkten bi drape yaptırmak istedim. turkuaz olurmu sence?
teşekkür ederim çok sağol

Drape fazla klasik olmaz mı bilemedim
Dore ve koyu mavi çok yakışır mesela
Mavi vazo alıp gold boya ile fırça dokunuşları yapıp kullanabilirsiniz basit ve masrafsız..
Beyaz çerçeve alıp yine mavi gold eskitme yapılabilir..
Kahve ve dore nin içine mavilik katip yeni bi hava getirebilirsiniz
unnamed.jpg images.jpeg

Drape fazla klasik olmaz mı bilemedim
Dore ve koyu mavi çok yakışır mesela
Mavi vazo alıp gold boya ile fırça dokunuşları yapıp kullanabilirsiniz basit ve masrafsız..
Beyaz çerçeve alıp yine mavi gold eskitme yapılabilir..
Kahve ve dore nin içine mavilik katip yeni bi hava getirebilirsiniz
Eki Görüntüle 2110432 Eki Görüntüle 2110433

çok beğendim bu fikri. çok teşekkür ederim:)