• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon Vitrinini Düzenlemek İçin Fikir istiyorum

htcpkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
6
4
1
27
Kızlar merhaba ben nişanlıyım salon takımımda aslında vitrini almama kararı almıştım ama eşyaları alırken çok şık geldi gözüme ve vitrinide aldım. Fakat gel gelelim içini bardak ve tabaklarla döşemek istemiyorum. En az 400 küsür tl yi gözden çıkarmak gerekiyo ve kullanmak için aldığımda da içi boş kalıcak zaten gerek yok yani. bana fikir verir misini ? içine ne koysam nasıl döşesem. bi konu vardı baktım ama resimleri açılmıyo göremedim. mini mumlar mı koysam napsam fikirlerinizi bekliyorum kızlar 2 hafta falan sonra döşenecek ev

Kızlar merhaba ben nişanlıyım salon takımımda aslında vitrini almama kararı almıştım ama eşyaları alırken çok şık geldi gözüme ve vitrinide aldım. Fakat gel gelelim içini bardak ve tabaklarla döşemek istemiyorum. En az 400 küsür tl yi gözden çıkarmak gerekiyo ve kullanmak için aldığımda da içi boş kalıcak zaten gerek yok yani. bana fikir verir misini ? içine ne koysam nasıl döşesem. bi konu vardı baktım ama resimleri açılmıyo göremedim. mini mumlar mı koysam napsam fikirlerinizi bekliyorum kızlar 2 hafta falan sonra döşenecek ev
Bence misafir için ayırdığınız porselen takımlarınızı koyabilirsiniz

Canım içini doldurmana gerek yok. Yerinde olsam düşünebileceğim 3 şey

1- Çiçekler. Bayılırımm.. Yapay menekşeler, papatyalar olabilir hangisini tercih ediyorsanız. Tabi ki pek şirin saksılar, kafesler ya da bisiklet sepetleri içinde. Onları, en az onlar kadar şirin mini mini objelerle tamamlardım. Hem az masraf hem tatlı görüntüler. Ben bu tür şeyleri daha çok seviyorum.

2- inci veya taş seviyorsanız, iki muhteşem parça alırdım. Bir konsol takımı parçasını andırabilir.. Onları yerleştirirdim.

3- Misafir için kullanılan şu şık fincan takımlarından ya da çay bardağı takımlarından alırdım. Taşlı boncuklu harikalar.. Hem de onlara o parayı vermek için sebep olurdu :) yine de diğer türlüsünden hesaplı olurdu. Arkasına süslü bir tepsi koyabilirdim.

Vitrinin içine raf koyup cam kısmına tül yapıyorlar dolap ayakkabılık vs olarak kullanıyorlar.

Yada içine foto cerceveleri,şirin kutular koyabilirsiniz.

vitrin genelde country iskandinav tarzı evlere yakışıyor ve masaya kullanıcakları herseyi oraya koyuyorlar,
günümüzde sadece görüntü amaçlı alınıyor bu tarz eşyalar.
misafir gelsede içindeki tabakları kullanmayanları gördüm.
satışa çıkarılmış gibi dizilmiş tabak çanak.

Vitrinin içine raf koyup cam kısmına tül yapıyorlar dolap ayakkabılık vs olarak kullanıyorlar

Yada içine foto cerceveleri,şirin kutular koyabilirsiniz.

vitrin genelde country iskandinav tarzı evlere yakışıyor ve masaya kullanıcakları herseyi oraya koyuyorlar,
günümüzde sadece görüntü amaçlı alınıyor bu tarz eşyalar.
misafir gelsede içindeki tabakları kullanmayanları gördüm.
satışa çıkarılmış gibi dizilmiş tabak çanak.
benim ev avangarde olarak döşendi countryden farkı parlar tahtalı olması yani şimdi tabakları koyarsam alıp kullanırım tabiki fakat boş ve kötü bi görüntü olucanı düşündüğümden farklı şeyler arayışına girdim şuan fotoğraf çerçevesi güzel fikir teşekkür ederim ilginize :)

Canım içini doldurmana gerek yok. Yerinde olsam düşünebileceğim 3 şey

1- Çiçekler. Bayılırımm.. Yapay menekşeler, papatyalar olabilir hangisini tercih ediyorsanız. Tabi ki pek şirin saksılar, kafesler ya da bisiklet sepetleri içinde. Onları, en az onlar kadar şirin mini mini objelerle tamamlardım. Hem az masraf hem tatlı görüntüler. Ben bu tür şeyleri daha çok seviyorum.

2- inci veya taş seviyorsanız, iki muhteşem parça alırdım. Bir konsol takımı parçasını andırabilir.. Onları yerleştirirdim.

3- Misafir için kullanılan şu şık fincan takımlarından ya da çay bardağı takımlarından alırdım. Taşlı boncuklu harikalar.. Hem de onlara o parayı vermek için sebep olurdu :) yine de diğer türlüsünden hesaplı olurdu. Arkasına süslü bir tepsi koyabilirdim.
ay güzel fikir şık gözüken yapay çiçekler şirin saksılar incili bir şeyler falan güzel fikir bide çerçeve vs eklenebilir çok teşekkürler ilginize :)

Bence misafir için ayırdığınız porselen takımlarınızı koyabilirsiniz
aslında ilk fikrim onları koymaktı tabi ama işte misafir geldiğinde kullanmam gerekecek ve boş bi görüntü oluşucak o sebepten farklı bi arayışa girdim bende :) teşekkür ederim ilginize :)

ay güzel fikir şık gözüken yapay çiçekler şirin saksılar incili bir şeyler falan güzel fikir bide çerçeve vs eklenebilir çok teşekkürler ilginize :)
Rica ederim canımm ben bayılırım dekoraa :) o yüzden uzun yazdm biraz

Back
X