- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
Kızlar merhaba. Fikirlerinize ihtiyacım var. Öncelikle ilgileceneklere şimdiden teşekkürler. Ufak bir sıkıntım var. Yemek masasının altına, bir de köşe koltuğunun önüne halı almak istiyorum ancak olmuyor, olduramadım. Sandalyelerimin minder kumaşına da karar veremiyorum. Bir de perde. Hitit tarzı dokuma halıları çok severim, oturduğum yerin yakınında indirimde diye almayı düşündüm ama eşyalarıma uymuyor bu tarz. Başka ne uyar bilemedim. Hem tarz hem model hem de renk sıkıntım var. Bunun yanında alacağım iki halının uyumlu ya da aynı olması gerek ve ben hem koltuğa hem masanın altına uygun olacak halı bulamıyorum. Şimdi evden bahsedeyim.

Buna çok benzer bir masam var. Üstündeki ahşap daha açık renkli. Sandalyeler de mindersiz sadece tahta ve üstüne minder takıyorum. Alacağım halının tarzına uygun minder kumaşı fikrine de ihtiyacım var. Masa beyaz ama çok klasik değil. Ama spor da değil. Arada bir şey. Baktığım hiç bir beyaz yemek odasına halı konulmamış dekorasyon resimlerinde. Bu yüzden bir fikir edinemiyorum. Halı konulanlar da hiç uyumlu olmamış.

Koltuklarım da bu renge benzer köşe koltuk artı tekli.
Şimdi ben ne yapmalıyım. Masaya bayılarak almıştım ama beyaz renk çok zormuş, özellikle klasik olmayan tarzda bir eve. Siz ne düşünüyorsunuz?

Buna çok benzer bir masam var. Üstündeki ahşap daha açık renkli. Sandalyeler de mindersiz sadece tahta ve üstüne minder takıyorum. Alacağım halının tarzına uygun minder kumaşı fikrine de ihtiyacım var. Masa beyaz ama çok klasik değil. Ama spor da değil. Arada bir şey. Baktığım hiç bir beyaz yemek odasına halı konulmamış dekorasyon resimlerinde. Bu yüzden bir fikir edinemiyorum. Halı konulanlar da hiç uyumlu olmamış.

Koltuklarım da bu renge benzer köşe koltuk artı tekli.
Şimdi ben ne yapmalıyım. Masaya bayılarak almıştım ama beyaz renk çok zormuş, özellikle klasik olmayan tarzda bir eve. Siz ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleme: