• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon tarzı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Balbxoxcxuxxux

Never Ever Give Up!
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
663
4
116
Diğer
Evimde tadilata başlıyoruz yakında inşaallah ve tadilattan sonra eşya seçeceğim.Şimdiden fikir ve önerilerinizi almak istiyorum.İstediklerimi yazayım önce:
*Sade olmalı...Canlı renkleri çok severim ama sadece obje ya da yastık gibi detaylarda kullanmak istiyorum..
*Koltuklar,fermuarlı olup çıkarıp yıkanabilmeli...Aksi takdirde koyu renk seçmek zorunda kalacağım ki hiç tarzım değil...Ama 2 çocuğum var:)
*Salonumun bir kenarında üç boyutlu bir manzara resmi kullanmak istiyorum.
*Duvarda niş istiyorum ama bu manzara resminin olduğu odada niş nasıl durur?
*Ve online alışveriş yapabileceğim,mobilyaları kaliteli,güvenilir bir site olmalı..Yani kullanan,memnun kalan birileri de olsun istiyorum..
Söylediğim tarzda mobilyalar bulabileceğim site adlarını yazarsanız,resim paylaşırsanız sevinirim..

kimse cevap yazmamış ama ben en azından salon takımımın rengine karar verdim..kahverengi-turkuaz...hatta bu resimdeki gibi koltuk ve mobilyalar düşünüyorum..
$hera_by_cv_koltuk_takimi_bb.webp

saloni mobilya ve classi mobilya nın koltuk takımları tam tarif ettiğiniz tarzda koltuklar.yıkanabliyor,silinebiliyor ve çok sade ama tarz koltuklar var.renkleride çok güzel.ben saloniden Astoria serisinin kumaşlarını beğendim.zevklerimiz aynı galiba :) ben niş yaptırdım şimdi pişmanm bir ara söktürmeyi düşündüm :( çok gereksiz bişeymiş ben ilk önce güzel durur sandım ama beğenmedim.mutfağınıda zebra yaptır ben öyle yaptırdım çokta hoşuma gitti.

saloni mobilya ve classi mobilya nın koltuk takımları tam tarif ettiğiniz tarzda koltuklar.yıkanabliyor,silinebiliyor ve çok sade ama tarz koltuklar var.renkleride çok güzel.ben saloniden Astoria serisinin kumaşlarını beğendim.zevklerimiz aynı galiba :) ben niş yaptırdım şimdi pişmanm bir ara söktürmeyi düşündüm :( çok gereksiz bişeymiş ben ilk önce güzel durur sandım ama beğenmedim.mutfağınıda zebra yaptır ben öyle yaptırdım çokta hoşuma gitti.

hımmm..yani diyorsun ki nişten vazgeç...bunu bir düşüneyim ben;)
zebra perdeyi ne kadardır kullanıyorsun? mutfakta yağ olmaz mı? hani siliniyor ya,zor olur gibi geliyor..

ben kendi nişimi sevmedim hatta en son gelen boyacı bunu yıkalım demişti :) şimdiki aklım olsa niş yerine o köşeye 2 raf çaktırırdım.benim zebra yeni yapıldı henüz kullanmadım ama 16 dairenin hepside zebra yapmış :) karşı komşum,yan komşum yaklaşık 1 yıldır kullanıyor memun olmasalar söylerlerdi.benim perdeci yılda 1 defa ben alır yıkarım dedi.10 tl fiyatıda verir yıkatırım.yine yorumlardan okumuştum yere serip araba fırçasıyla yıkanabiliyormuş onuda denerim.

Back
X