- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
Evimde tadilata başlıyoruz yakında inşaallah ve tadilattan sonra eşya seçeceğim.Şimdiden fikir ve önerilerinizi almak istiyorum.İstediklerimi yazayım önce:
*Sade olmalı...Canlı renkleri çok severim ama sadece obje ya da yastık gibi detaylarda kullanmak istiyorum..
*Koltuklar,fermuarlı olup çıkarıp yıkanabilmeli...Aksi takdirde koyu renk seçmek zorunda kalacağım ki hiç tarzım değil...Ama 2 çocuğum var:)
*Salonumun bir kenarında üç boyutlu bir manzara resmi kullanmak istiyorum.
*Duvarda niş istiyorum ama bu manzara resminin olduğu odada niş nasıl durur?
*Ve online alışveriş yapabileceğim,mobilyaları kaliteli,güvenilir bir site olmalı..Yani kullanan,memnun kalan birileri de olsun istiyorum..
Söylediğim tarzda mobilyalar bulabileceğim site adlarını yazarsanız,resim paylaşırsanız sevinirim..
*Sade olmalı...Canlı renkleri çok severim ama sadece obje ya da yastık gibi detaylarda kullanmak istiyorum..
*Koltuklar,fermuarlı olup çıkarıp yıkanabilmeli...Aksi takdirde koyu renk seçmek zorunda kalacağım ki hiç tarzım değil...Ama 2 çocuğum var:)
*Salonumun bir kenarında üç boyutlu bir manzara resmi kullanmak istiyorum.
*Duvarda niş istiyorum ama bu manzara resminin olduğu odada niş nasıl durur?
*Ve online alışveriş yapabileceğim,mobilyaları kaliteli,güvenilir bir site olmalı..Yani kullanan,memnun kalan birileri de olsun istiyorum..
Söylediğim tarzda mobilyalar bulabileceğim site adlarını yazarsanız,resim paylaşırsanız sevinirim..