• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış salon takımının yapılışında tarif verebilir misiniz

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

picassoo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
626
11
96
Ankara
$boncukislemelitakim4.jpg

arkadaşlar bu salon takımını nette gördüm ve bayıldım dışarda satılmıyor kendi yapayım dedim....fakat nasıl bir kumaş ve nasıl bir desen uygulamalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim....

Son düzenleyen: Moderatör:
aynısını yapmak yerine benzerini yapabilirsin bence..yani saten bir kumaş üstüne değişik nakış işlemeleri ile güzel olur..nakış çeşitlerini biliyormusun bilmiyorum ama kolay şeyler mesela zincir işi vardı ama bu bilinen tığla yapılan değil tabi:) nakış işte..yada iğne ardı falan kullan..aynı desenide bakarak kendin çizebilirsin zaten..bencede hoş bir takımmış o. dediğim gibi sen kendin değişik benzerini yap olur.yoksa bulman zor.

kumaş satan yere gidipte parlak satene benzeyen çeşitleri göstermelerini iste yada..onlar o kumaşa hangi ip kullanılır hem bilir.sonuçta onlardan çok kişi alıyor ve haliyle ne yapacaksınız falan sohbete giriyorlar müşteri ile..sna yardımcı olurlar..

kumaştan hç anlamam ama boncuk işine benzettm salon takımlarında hoş duruyor tutkalla olan değil nakış gibi boncuk işlenyor pırıl pırl parlıyoorr :)

Back