Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımımız

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

airlikfeer

HaYaTıN TaDıNı ÇıKaR...
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
5.867
3
106
İzmir
nasıl arkadaşlarrr sizce:9::9: siyah olan yerler krem rengi olacak ayakları beyaza boyanacak:12::12: ben açık renklerden yanayım:9:

bu arada kırmızı yastıklar yok:6:

rengini değiştirmek zorunda kaldık çok açık bir pudra rengi olucak

$c5749d43b75bd71c51557a4e97ccc733(1).webp

Son düzenleme:
Senini verdigin sipariş daha güzel bnce bu tonlar güzel degilll :) Güle güle kullan cnm mutluluklar dilerim

güle güle huzurla aşkla kullan canımmm:16:
ben gibisin sende takip ediyosun sanırım görmüşündür eşyalarımı bende ferah renkleri seviyom hemde yastıklar farklı renk bile olsa evin havasını değiştirmeye yetiyo:12:

İsabetli olmuş rengini değiştirmen.
Showroom yada kataloglarda hoş gözüksede duvarlarımız beyaz olmadığı için ya da salonumuz böyle geniş ve aydınlık olmadığı için çok kasvetli oluyo. Geçen sene bütün gelinler siyah/beyaz/kırmızı kombini yapmıştı. Eve gelince hoşuna gitmeyen oldu. :50:
Güle güle kullanın inşAllah. :54:

güle güle huzurla aşkla kullan canımmm:16:
ben gibisin sende takip ediyosun sanırım görmüşündür eşyalarımı bende ferah renkleri seviyom hemde yastıklar farklı renk bile olsa evin havasını değiştirmeye yetiyo:12:

amiin canım çok teşekkür ederim:16:evet canım gördüm topiğini yazmıştım da hatta şahaneler:16:bana da renkli yastıklar şart oldu sanırım ama evn içine girmeden de karar veremiyorum:9:sadelik her zaman şahane :16:
bir odam mor olucak mutfağımda kırmızı siyah beyaz:9:

İsabetli olmuş rengini değiştirmen.
Showroom yada kataloglarda hoş gözüksede duvarlarımız beyaz olmadığı için ya da salonumuz böyle geniş ve aydınlık olmadığı için çok kasvetli oluyo. Geçen sene bütün gelinler siyah/beyaz/kırmızı kombini yapmıştı. Eve gelince hoşuna gitmeyen oldu. :50:
Güle güle kullanın inşAllah. :54:

çok haklısın canım :29: mobilyamda beyaz aynı odadaa olucaklar duvar rengimizde damla sakızı:16::16: ama mutfağım bordo beyaz siyah olucak dolapların üstü beyaz altı bordo buzdolabı blışık makinası ve mutfak masası siyah olucak hatta fotolarını koyuym inş güzel olur kapatmaz evi:26:

bu salonumuz çok belli değil ama:ssz:
Eki Görüntüle 380305 Eki Görüntüle 380306
bu yemk takımımız salona koyulacak
$orkide2 yemek-1200x700.webp
bunlar mutfak için
$gt.webp$191.webp$193.webp$198.webp$28.webp$25.webp$26.webp$22.webp

evinin resimlerini bekliyorum:1::1::1:
valla artık renkli yastıklar kesinlikle şart olmuş:12:
bide renkli aksasuarlar koydun muydu tadından yinmes:32:

evinin resimlerini bekliyorum:1::1::1:
valla artık renkli yastıklar kesinlikle şart olmuş:12:
bide renkli aksasuarlar koydun muydu tadından yinmes:32:

koyacağım canım tabiki ama önce bir ben görsem düzülmüş şekilde ay çok merak ediyorum:ssz: ya düğünde göreceğim yada düğünden 1 ay önce falan çok komik ama napalım mecbur:ssz:

nasıl arkadaşlarrr sizce:9::9: siyah olan yerler krem rengi olacak ayakları beyaza boyanacak:12::12: ben açık renklerden yanayım:9:

bu arada kırmızı yastıklar yok:6:

rengini değiştirmek zorunda kaldık çok açık bir pudra rengi olucak

Eki Görüntüle 375894

dediğim gibi
rengini değiştirmek zorunda kaldık çok açık bir pudra rengi olucak:ssz: yine halı sıkıntı oldu bu sefer de herkes farklı bir halıyı beğenmiş durumda:ssz:

rengi öylede güzelmiş ama eminim sen,n sectiğin renkte cok güzel duracak, güle güle kullanın :)

Back
X