salon takımıma ne renk perde almalıyım

seninlesensiz1

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
47
2
298
49
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir düşünüp duruyorum bir karar veremedim.

Ben salon takımımı ve yemek odamı yeni değiştirdim avangard modellerden kırık beyaz her ikisi de

halımı da geometrik desenli simli shaggy kahverengi ve beyaz karışımlı aldım halıyı eşim istediği için aldım

perdemi nasıl bir renk almalıyım odanın çok soluk olmaması için

fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar sayfanın devamında resim var yorum yaparken onlara bakarsanız daha net bir şeyler söyleyebilirsiniz

Son düzenleme:
bence kırık beyaz tül ve kahve içinde farklı renk desenleri olan fon alabilirsin içerisindeki renklerle de aksesuarlarla tamamlarsan güzel olabilir

bence kırık beyaz tül ve kahveli altın sarılı bir fon alırsan avangarde salonuna güzel olabilir ayrıca altın sarısı aksesuarlarla da tamamlayabilirsin salonunu..

mesela böyle bişey:

$perde.webp

yada böyle:

$perde 2.webp

tül kırık beyaz sade bir model,fonlar da ya vizon ya da halının içindeki kahve tonundan olabilir. güneşlikde stor olamlı. eşyaların çok şık. çok beğendim. güle güle kullan. ayrıca şık aksesuarlar da al bence.

tül kırık beyaz sade bir model,fonlar da ya vizon ya da halının içindeki kahve tonundan olabilir. güneşlikde stor olamlı. eşyaların çok şık. çok beğendim. güle güle kullan. ayrıca şık aksesuarlar da al bence.

Teşekkür ederim aksesuar konusunda haklısın bunlar uzun süredir evde olanlar almayı düşünüyorum maddi olarak biraz rahatladığımda

Back
X