Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımım :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

denizseboo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
247
29
123
$59976475-07cd-4a12-868e-4e65a33447d0COMFORT_SLN_Y_03.webp

kızlar bugün doğtaştan salon takımımızı aldık:) berjeri yok yani bi ikili bi de üçlü aldık:) üçlü koltuğu yatak da oluyor..tay tüyü aldık renk tonu tam olarak bu değil..arkadaki minderler de çiçekli desenden olacak..çok beğendim..umarım hepimiz beğendiğimiz modelleri alırız :nazar::nazar::nazar:

merhaba, hayırlı olsun. aynı takımdan kullanıyorum, rahatlığına diyecek yok, yatak olunca geniş vs vs. ama arkadaki yastıklar zamanla, bir yıldır kullanıyorum mesela, şekil değiştiriyor, nasıl desem içindeki süngeri de elle düzeltilecek gibi değil, bu konuda ben doğtaşa gitmedim aramadım da ama almışken bence bir sorun böyle bir sorun olunca yardımcı olabilecekler mi?

merhaba, hayırlı olsun. aynı takımdan kullanıyorum, rahatlığına diyecek yok, yatak olunca geniş vs vs. ama arkadaki yastıklar zamanla, bir yıldır kullanıyorum mesela, şekil değiştiriyor, nasıl desem içindeki süngeri de elle düzeltilecek gibi değil, bu konuda ben doğtaşa gitmedim aramadım da ama almışken bence bir sorun böyle bir sorun olunca yardımcı olabilecekler mi?

sanırım 2 sene bu konularla ilgili garantisi vardı..ablamda benzer model kullanıyordu..çıkaramadığı bir leke için servis gelm,şti

Eki Görüntüle 742259

kızlar bugün doğtaştan salon takımımızı aldık:) berjeri yok yani bi ikili bi de üçlü aldık:) üçlü koltuğu yatak da oluyor..tay tüyü aldık renk tonu tam olarak bu değil..arkadaki minderler de çiçekli desenden olacak..çok beğendim..umarım hepimiz beğendiğimiz modelleri alırız :nazar::nazar::nazar:

canım bir sürü mağaza gezdik nişanlımla hemen hemen her modelini beğendiğim bi tek doğtaş vardı. girdiğimiz mağazadan mı bilmem gerçi iki farklı şehirde gittim ikisinde de aynı şekilde çalışanların en canayakın en satma telaşında değil de yardımcı olma uğraşında olan doğtaştı. bende salon takımı olarak ambiance aldım ama daha gelmedi temmuz sonu gibi teslim edicekler.inşAllah memnun kalırız

canım bir sürü mağaza gezdik nişanlımla hemen hemen her modelini beğendiğim bi tek doğtaş vardı. girdiğimiz mağazadan mı bilmem gerçi iki farklı şehirde gittim ikisinde de aynı şekilde çalışanların en canayakın en satma telaşında değil de yardımcı olma uğraşında olan doğtaştı. bende salon takımı olarak ambiance aldım ama daha gelmedi temmuz sonu gibi teslim edicekler.inşAllah memnun kalırız

inşallah memnun kalırız canım..ben her mağazasından memnun kalmadım satıcı profili olarak ama bakırköy şubesindeki çalışanları çok iyi

Berjer bulması kolay canım ya ama arkadaki yastıklar keşke bu renk dursaydı çok boğabilir ama sen görüp beğendiysen bize söylecek pek bişy kalmıoyor hayırlı olsun şimdiden bence çok hoş ve bu aralar bunlar moda :D
zamanı geçse bile bunlar modayken aldık biz dersiniz ;)

Eki Görüntüle 742259

güle güle kullan canım allah huzur içinde kullanmak nasip etsin

Eki Görüntüle 742259

erhangı bı sorun yasamadın değil mı canım kolay sılınıyormu ? bende almayı dusunyrm da aynı modelden :)

erhangı bı sorun yasamadın değil mı canım kolay sılınıyormu ? bende almayı dusunyrm da aynı modelden :)

herhangi bir sorun yaşamadım canım...tay tüyü olan kumaşı tercih etmiştik...yeğenim meyve sürmüşü...ıslak mendille kolayca çıktı...dedikleri tarih de de geldi mobilyalarım..

Eki Görüntüle 742259

Benim butun mobilyalarim dogtastan. Koltuk takimim da tay tuyu ve cok memnunum.
Leke tutmadigi icin, bir islak mendil ile uzerindeki herhangi bir lekeyi sildigimde cikiveriyor ve iz birakmiyor.
Insallah sende mobilyalarindan memnun kalirsin, iyi gunlerinde kullan... :34:

Herkese merhabalar bende kendime koltuk bakıyorum internetten bakıyorum sonra mağza mağza dolaşıyorum ve en çok beğendiğim model doğtaşta oldu oda DOĞTAŞ - Carina Salon Takımı tüyü kumaş benim istediğim 2 adet 3lü koltuk almaktı evim küçük olduğu içinde hem bazalı hemde yatak olsun istedim gerçekten satıcı çok güzel ilgilendi onda bir diğeceğim yok ama bazı sitelerde doğtaş hakkında çok şikayet okudum ne kadar doğru nasıl bilemedim aslında eşya konusu gerçekten şans işi bazen olmuyacak şey beni bulur... bilemedim ama nasıl yapsam az para da değil sizden ricam doğtaş kullanan arkadaşlarımız varmış aranızda yazılarınıza göre yeni almışsınız bazılarınızın 5 ay olmuş sanrısam nasıl memnunmusunuz sorun yaşadınızmı tavsiye edermisiniz sorularıma cevap verirseniz çok çok memnun olurum... teşekkürler...

Herkese merhabalar bende kendime koltuk bakıyorum internetten bakıyorum sonra mağza mağza dolaşıyorum ve en çok beğendiğim model doğtaşta oldu oda DOĞTAŞ - Carina Salon Takımı tüyü kumaş benim istediğim 2 adet 3lü koltuk almaktı evim küçük olduğu içinde hem bazalı hemde yatak olsun istedim gerçekten satıcı çok güzel ilgilendi onda bir diğeceğim yok ama bazı sitelerde doğtaş hakkında çok şikayet okudum ne kadar doğru nasıl bilemedim aslında eşya konusu gerçekten şans işi bazen olmuyacak şey beni bulur... bilemedim ama nasıl yapsam az para da değil sizden ricam doğtaş kullanan arkadaşlarımız varmış aranızda yazılarınıza göre yeni almışsınız bazılarınızın 5 ay olmuş sanrısam nasıl memnunmusunuz sorun yaşadınızmı tavsiye edermisiniz sorularıma cevap verirseniz çok çok memnun olurum... teşekkürler...

Benim evimdeki butun mobilyalarim dogtas, gayet memnunum. Muhakkak memnuniyetlik kisiden kisiye degisken birsey. Fakat bana yatiya kuzenlerim falan cok gelir, o yuzden aldigim salon takimimi acilabilir yatakli almistim. 1 sene icerisinde o kadar cok gelenim oldu ki kalmaya, surekli kullaniyoruz. Simdilik bir sikayetimiz yok.

Senin begenmis oldugun takimi ben de dogtasta gordum, biraz fazla buyuk degil mi? Yani eger oturacaginiz ev belli ise sorun olacagini sanmam, fakat oturacaginiz ev daha belli degilse, bence farkli modellere de goz atmanda fayda var. Her salon o kadar genis koltuklari alacak buyuklukte olmayabiliyor...

Mobilya alisverisinizde bol sanslar. Umarim hem kesenize hem de icinize sinen mobilyalari bulursunuz. :34:

Salonuma oluyor baktım tabiki şans birazda dün aldım zaten şiparişi verdik 1 ay içerisinde gelir dediler hayırlısı ile güzel bir şekilde gelir diye düşünüyorum... teşekkürler... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X