- 7 Temmuz 2011
- 247
- 29
- 123
- Konu Sahibi denizseboo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogtasın bgendigim modellerınden, guzel gunlerde kullanın :)
güle güle kullan canım çok rahat bir takıma benziyor![]()
merhaba, hayırlı olsun. aynı takımdan kullanıyorum, rahatlığına diyecek yok, yatak olunca geniş vs vs. ama arkadaki yastıklar zamanla, bir yıldır kullanıyorum mesela, şekil değiştiriyor, nasıl desem içindeki süngeri de elle düzeltilecek gibi değil, bu konuda ben doğtaşa gitmedim aramadım da ama almışken bence bir sorun böyle bir sorun olunca yardımcı olabilecekler mi?
Eki Görüntüle 742259
kızlar bugün doğtaştan salon takımımızı aldık:) berjeri yok yani bi ikili bi de üçlü aldık:) üçlü koltuğu yatak da oluyor..tay tüyü aldık renk tonu tam olarak bu değil..arkadaki minderler de çiçekli desenden olacak..çok beğendim..umarım hepimiz beğendiğimiz modelleri alırız![]()
canım bir sürü mağaza gezdik nişanlımla hemen hemen her modelini beğendiğim bi tek doğtaş vardı. girdiğimiz mağazadan mı bilmem gerçi iki farklı şehirde gittim ikisinde de aynı şekilde çalışanların en canayakın en satma telaşında değil de yardımcı olma uğraşında olan doğtaştı. bende salon takımı olarak ambiance aldım ama daha gelmedi temmuz sonu gibi teslim edicekler.inşAllah memnun kalırız
Eki Görüntüle 742259
kızlar bugün doğtaştan salon takımımızı aldık:) berjeri yok yani bi ikili bi de üçlü aldık:) üçlü koltuğu yatak da oluyor..tay tüyü aldık renk tonu tam olarak bu değil..arkadaki minderler de çiçekli desenden olacak..çok beğendim..umarım hepimiz beğendiğimiz modelleri alırız![]()
Eki Görüntüle 742259
erhangı bı sorun yasamadın değil mı canım kolay sılınıyormu ? bende almayı dusunyrm da aynı modelden :)
çok güzel canım güle güle kullanın
Eki Görüntüle 742259
Herkese merhabalar bende kendime koltuk bakıyorum internetten bakıyorum sonra mağza mağza dolaşıyorum ve en çok beğendiğim model doğtaşta oldu oda DOĞTAŞ - Carina Salon Takımı tüyü kumaş benim istediğim 2 adet 3lü koltuk almaktı evim küçük olduğu içinde hem bazalı hemde yatak olsun istedim gerçekten satıcı çok güzel ilgilendi onda bir diğeceğim yok ama bazı sitelerde doğtaş hakkında çok şikayet okudum ne kadar doğru nasıl bilemedim aslında eşya konusu gerçekten şans işi bazen olmuyacak şey beni bulur... bilemedim ama nasıl yapsam az para da değil sizden ricam doğtaş kullanan arkadaşlarımız varmış aranızda yazılarınıza göre yeni almışsınız bazılarınızın 5 ay olmuş sanrısam nasıl memnunmusunuz sorun yaşadınızmı tavsiye edermisiniz sorularıma cevap verirseniz çok çok memnun olurum... teşekkürler...