Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuSalon takımım ve yemek odamm
koltukların çok şık öncelikle...tv modulunde alltaki rsimdeki model daha güzel...diğeri çam kapaklı dolabı olan vitrin gibi duruyo bence diğeri daha hoş ve modern duruyo..tabi son yorum senin
Yemek odasını çok beğendim.Ancak tekli koltuklar çok kaba duruyor,bu tarzları pek sevmiyorum.Ama sizin içinize sinmesi çok daha önemli.Güle güle kullanın. =)
koltuklar gerçekten güzel fakat bu koltuklar için büyük bir salona ihtiyacın var onu gözönünde bulundur...mağazada durduğu gibi olmuyor benimkilerde bu tarz ama salon 45metrekare ve vitrin falanda yok resimlerde daha net görürsün belki bir fikir olur..salonunun ölçüsünü öğren derim ben, sonra odada alan kalmazsa mobilya kendini göstermez
bu arada benim salonum nasıl olmuş çok uğraştım yaaa.......ama ben çok memnunum herşeyiyle içime sindi
dün biz de baktık buna nişanlımla. o koltukları beğendi, ben başka bi yerde beğendiğim için beğenmemiş gibi yaptım ama güzel, seçenek olarak düşünülebilir. yemek odasını ben de beğendim. güle güle kullan
teşekrler kızlar fikirklernz için.. ya tekliler büyük dednz moralm bozuldu şimdi ama şuanki salonum büyük sığar ama ben kiracıyım aslında onuda düşünüorm