Nerde o eski salonlar, oturma odası ayrı, salonu ayrı kullandığımız aile evleri ve ve ve salon sadece misafir geldiğinde kapısının kilidi açılan odalar, buz gibi olurdu arkadaşlar hele hele o odanın kaloriferleri bile kapalı olurdu diyerek başlamak istiyorum:13:, yeni nesil salonu oturma odası olarak kullanıyor, bende bu nesildenim arkadaşlar, bunun için benim önceliğim iş yaşantım dışında hayatımın çoğu vaktini geçireceğim koltuklarımın rahat olması!! yeri gelsin uzanarak tv izleyim, yeri gelsin özel günlerde misafirlerimi ağırlayım, ben bu amaçla bu koltuk takımını seçtim, koltuklar 3-2-1 şeklinde , 3 lü ile 2 li sütlü kahve tekli olan koltuk resimde koyu kahve onu lila, toz pembe katologdaki renkten yapmayı düşündüm, perdelerimde de fon rengimi bu katologdaki gibi toz pembe ile kombine etmek istiyorum,
tv ünitemide resimdeki gibi modern klasik bir model seçtim,
kızlar size 2 sorum olacak bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu konuda,
1. Üclü ve ikili koltukdaki sütlü kahve ve tekli koltuğu yapacağım toz pembe renk uyumu sizce olacak mı? (ve toz pembe fon perdem)
2. Koltuk modelimi beğendiniz mi?
tv ünitemide resimdeki gibi modern klasik bir model seçtim,
kızlar size 2 sorum olacak bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu konuda,
1. Üclü ve ikili koltukdaki sütlü kahve ve tekli koltuğu yapacağım toz pembe renk uyumu sizce olacak mı? (ve toz pembe fon perdem)
2. Koltuk modelimi beğendiniz mi?
Son düzenleme: