Merhabalar,
Oturma grubu beğenemiyorum bir türlüSadece rahat olsun, şık olsun bir de moblyalarım beyaz olacağı için koltuklarım iç açıcı desenli olsun istiyorum.
Tüm Modoko'yu gezdik. Enza, Bellona, Alfemo, İstikbal, Engince,Kelebek, Fuga, ve adını hatırlamadığım bir çok yere baktık.
Modeller o kadar düz, o kadar kahverengi ki.. Teşhire hep kahve, vizon, krem renkleri konulmuş. Koyu renk düşünmüyorum, pudra pembesi tonları düşünüyorum.
Tüm gün işte sandalye tepesinde oturuyoruz eve geldiğimizde rahat edelim istiyoruz. Bunlar oldukça rahat. Rengini de beğendim ama çekyat gibi geliyor bana. Çiçekleri daha narin olsun dedim, kartelada alternatif yok
Eki Görüntüle 962297 Eki Görüntüle 962298
Bunların da desenine bayıldım ama şöyle bir uzanayım, ayaklarımı uzatayım dediğimde rahatlığı konusunda endişeliyim. Pufff, bu gidişle yere minder atıp minderde oturacağız
Eki Görüntüle 962299 Eki Görüntüle 962301
Merhabalar,
Oturma grubu beğenemiyorum bir türlüSadece rahat olsun, şık olsun bir de moblyalarım beyaz olacağı için koltuklarım iç açıcı desenli olsun istiyorum.
Tüm Modoko'yu gezdik. Enza, Bellona, Alfemo, İstikbal, Engince,Kelebek, Fuga, ve adını hatırlamadığım bir çok yere baktık.
Modeller o kadar düz, o kadar kahverengi ki.. Teşhire hep kahve, vizon, krem renkleri konulmuş. Koyu renk düşünmüyorum, pudra pembesi tonları düşünüyorum.
Tüm gün işte sandalye tepesinde oturuyoruz eve geldiğimizde rahat edelim istiyoruz. Bunlar oldukça rahat. Rengini de beğendim ama çekyat gibi geliyor bana. Çiçekleri daha narin olsun dedim, kartelada alternatif yok
Eki Görüntüle 962297 Eki Görüntüle 962298
Bunların da desenine bayıldım ama şöyle bir uzanayım, ayaklarımı uzatayım dediğimde rahatlığı konusunda endişeliyim. Pufff, bu gidişle yere minder atıp minderde oturacağız
Eki Görüntüle 962299 Eki Görüntüle 962301
Rengi konusunda değil de desenden yan benim sorunumcanm bende mobilyalarımı seçerken 1. modeli listeme eklemiştim daha sonra alfemoda karar kıldım .. dedigin gibi rahat bir model ama ben renk ve desen nedeniyle geri adım attım. pudra renginden uzak baya pembe göründüğü için vazgectim berjerlerini düz renk düşündüğümde de görünümü basitleşti uzun vadede sıkılacagımı düşündüğüm için biraz daha pastel desenlere yöneldim.
Alfemo oslo ya da artellayı önerebilirim ( benım mobilyama uymadıgı için alamasamda)
İlk fotoğraftakiler 4500 tl, diğer takım da 5600 tl.seçimlerin canlı ve güzel fiyatlar nasıl acaba
Çok teşekkür ederim fikrin için :)Canım ben ilk takıma bayıldım cıvıl cıvıl çok şık ve modern.
Sanırım o iç açıcılık beyazın etkisinden :)canım ben ilkini beğendim daha iç açıcı gibi duruyo diğeri biraz kasvetli gibime geldi ağır duruyo genede sen bilirsin
:) e yani mantıklı olabilir aslında tercih senin canımRengi konusunda değil de desenden yan benim sorunumdediğin gibi berjerler tek renkte bu kumaşta çok şık durmuyor.
Alfemo'nun mağazasını gezdim ama modeller çokkeskin ve geniş geldi. Kolçakları çok geniş olsun istemiyorum. Oslo'ya bakabilirim ama çok teşekkür ederim
İlk fotoğraftakiler 4500 tl, diğer takım da 5600 tl.
Çok teşekkür ederim fikrin için :)
Sanırım o iç açıcılık beyazın etkisinden :)
Ama benim mobilyalar tamamen beyaz olacağı için, bütün olarak düşününce diğer takım da iç açıcı olur diye düşünüyorum. Olur mu acaba :26:
ikinci takımı çok beğendim gayet rahat görünüyor markası nedir?
Ah bir yapabilsem o tercihi:) e yani mantıklı olabilir aslında tercih senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?