Salon Koltuk tercihi için fikir lütfen

fatma34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
121
0
116
İstanbul
Arkadaşlar salonum mavi boyalı. Masam akçaağaç ve tv ünitesi akçaağaç üzerine açık mavi çekmeceli. Salon koltuklarımı değiştirmek istiyorum ama bir türlü ne renk alsam yakışır karar veremedim. Duvar boyasını da değiştirebilirim de Tv ünitesi ile masama uygun nasıl koltuk takımı alabilirim. Duvarlarımı ne renk yapsam :44: bir türlü karar veremedim Bana fikirlerinizi yazarmısınız

hayal ediyorum sadece duvar boyanı değiştir şampanya rengi yaptırabilirsin yada düz beyaz da olur. akçaağaç güzel bence ama mavilikleri de el becerin varsa yapıştırma folyolar var her çeşit istediğin renk onlarıda kapla mavi olan yerlerini görmediğim için renk öneremiyorum. koltuklarını da modern koltuklardan alabilirsin. ben köşe takımlarını seviyorum ama kalabalık ailelere olmuyor güzel açık kahverengi yastıkları koyu kahverenği takımlar olabilir.

yapışkanlı folyo iyi fikir biraz daha düşüneyim, mobilyaya karar verdikten sonra uygun renkli yapışkanlı folyo uygulayabilirim. Tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…