Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon halı önerisi ( fotoğraflı)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

cicada2809

Akar sular dönmez geri tıpkı gençliğim gibi..
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
19
13
merhabalar takım vizon rengi ama nasıl bir halı alacağıma karar veremedim lütfen yardım edin yerler açık olduğu için karar vermem dahada zorlaşıyor ayrıca hangi halı markalarını önerirsiniz benim tercihim saraydan yana ama kullanıpta memnun kaldığınız halı önerilerine de açığım teşekkürler şimdiden

Bende suan uygun hali ariyorum. ustelik parkemiz ayni renk
koltuklarimda seninkilerin rengine cok benziyor..
aldinmi biseler?

ben perde aşamasındayım o yuzden halıyı sordum ona bıraz daha vaktim var fikir edineyim şimdiden diye

parkeleriniz açık olduğu için halınız biraz koyu olsa daha hoş olur, kendini gösterir. mesela yastıklarınızda çiçeğin dalı koyu kahverengi o tonları içinde barındıran krem-vizon-koyu kahverengi karışımı bir şey düşünebilirsiniz. en yeni halımız saray markasının, 2 yıldır kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık

bu arada shahrukh khan

fikirleriniz için teşekkürler hem salon hem oturma odası o yuzden koyu renkler daha agır basıyo iki çocukla
fonlar da yastıktaki kahveden olacak
halı ve perde baya zor geçecek galiba diğer eşyalarda bu kadar stres olamamıştım

@eftaliia chennai expres

Kahve tonlarinda yapcaksaniz bence ya sade bi hali yada cicek desenli kirlentlerdeki gibi alabilirsiniz bbence

Kizlar bu koltuk takimini alacagim 3lu koltuklar turkuaz tekliler ise gri sarı hali almayi dusunuyorum olur mu

Eklentiler

• 20150426_135955.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 167
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…