• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon dizayni

cimcimekizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
26
4
1
28
Arkadaslar salonumun dizaynini nasil degistirebilirim bide dekor fikirleri alabilirmiyim?

Eklentiler

• 1000016894.jpg
    1000016894.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 1000016895.jpg
    1000016895.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 55
  • 1000016896.jpg
    1000016896.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 53
TV unitesiyle masanın yerini degistirin
Yolu çok kapatmayacaksa pencerenin önündeki koltuğu TV nin yerine alıp masayı da pencerenin önüne de koyabilirsiniz

Dekor olarak da ben evde sıcak hava olmasını severim. Perdeler farklı sıcak bir renkte olabilirdi çok güzel kirlentler var halı aynı şekilde daha hareketli güzel olurdu
Atatürk çiçeği rengi kırmızı olduğu için eve güzel bir hava katıyor
Renkli seviyorum yani.

Dekor oluşturacağım diye gereksiz esyayla doldurmayın tavsiyem hem oda küçük hem ekstra eşya demek ekstra iş demek

Son düzenleme:
Benim salonumun da eşya yerleşimi bu şekilde ama benimki acayip dağınık görünüyor. Sizinki derli toplu ve hoş. Böyle kalsın bence

Masa her zaman kapının yakınında olmalı ki yemekleri getirip sofrayı kaldırdığınızda zorlanmayasınız.Kapınıza yakın olan koltukla masanın yerini değiştirin daha güzenli bir görüntü olur.Ayrıca evinize renk lazım çok soluk duruyor.

tv unitesini yeri degisiyorsa, ya masanin yerine ya da masanin karsisindaki koltugun yerine koyardim. Masayi da arada camin onune arada kapinin tv ünitesinin yerine koyarak degisitirirdi.
Yesil bir bitki de canlilik katar

Kapının hemen girişine koyulan koltuk odayı dar göstermiş gibi geliyor bana hep sade ve çok eşyasız evi her zaman sevmişimdir ♥️salonda tv hoş olmamış şey gibi hisssettim orası oturma odasıymış da yemek masası da bi köşede dursun die oraya koyulmuş gibi

Renkler koyu olduğu için çok boğuk görünüyor. Aslında gayet kullanışlı. Eşyalar. Koltuklara uygun renk katmak açısından punch kırlentler falan oluyor ya onlar çok cool durabilir. Spor şık olanlardan.

Uzun çiçeğin olduğu köşeye Bir lambader de güzel olabilir.

tv unitesini yeri degisiyorsa, ya masanin yerine ya da masanin karsisindaki koltugun yerine koyardim. Masayi da arada camin onune arada kapinin tv ünitesinin yerine koyarak degisitirirdi.
Yesil bir bitki de canlilik katar
Tv unitesi ne yazikki degismiyor cunku televizyonun anten girisi o kisimda

Masa her zaman kapının yakınında olmalı ki yemekleri getirip sofrayı kaldırdığınızda zorlanmayasınız.Kapınıza yakın olan koltukla masanın yerini değiştirin daha güzenli bir görüntü olur.Ayrıca evinize renk lazım çok soluk duruyor.
Evet bende oyle dusundum birde ne gibi renkler gerekir sizce?

Kapının hemen girişine koyulan koltuk odayı dar göstermiş gibi geliyor bana hep sade ve çok eşyasız evi her zaman sevmişimdir ♥️salonda tv hoş olmamış şey gibi hisssettim orası oturma odasıymış da yemek masası da bi köşede dursun die oraya koyulmuş gibi
Evim 2+1 oldugu icin mecburen televizyonu salonda kullanmam gerekiyor diger odam camasir ve utu odasi o yuzden burayi degerlendirmek daha guzel olur diye dusundum

Back
X