- 12 Aralık 2024
- 26
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi cimcimekizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tv unitesi ne yazikki degismiyor cunku televizyonun anten girisi o kisimdatv unitesini yeri degisiyorsa, ya masanin yerine ya da masanin karsisindaki koltugun yerine koyardim. Masayi da arada camin onune arada kapinin tv ünitesinin yerine koyarak degisitirirdi.
Yesil bir bitki de canlilik katar
Evet bende oyle dusundum birde ne gibi renkler gerekir sizce?Masa her zaman kapının yakınında olmalı ki yemekleri getirip sofrayı kaldırdığınızda zorlanmayasınız.Kapınıza yakın olan koltukla masanın yerini değiştirin daha güzenli bir görüntü olur.Ayrıca evinize renk lazım çok soluk duruyor.
Evim 2+1 oldugu icin mecburen televizyonu salonda kullanmam gerekiyor diger odam camasir ve utu odasi o yuzden burayi degerlendirmek daha guzel olur diye dusundumKapının hemen girişine koyulan koltuk odayı dar göstermiş gibi geliyor bana hep sade ve çok eşyasız evi her zaman sevmişimdir salonda tv hoş olmamış şey gibi hisssettim orası oturma odasıymış da yemek masası da bi köşede dursun die oraya koyulmuş gibi
Aa aslinda evet guzel olabilirBordo veya vişne rengi bi kaç aksesuar veya biblo alabilirsiniz renk katma açısından
Anladım yani burası hem salon hem oturma odası kıvamında kullanılıyor ekstrası yok .Evim 2+1 oldugu icin mecburen televizyonu salonda kullanmam gerekiyor diger odam camasir ve utu odasi o yuzden burayi degerlendirmek daha guzel olur diye dusundum
Anladım yani burası hem salon hem oturma odası kıvamında kullanılıyor ekstrası yok .