Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon dekorasyonuyla ılgılı yardımlarınızı bekliyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

iomese

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
1
0
6
35
Balıkesir
$IMG-20140531-WA0026.webp$IMG-20140531-WA0006.webp
arkadaşlar salonum ve yemek odamın yerleşimi nasıl olmalıdır sızce? ayrıca fon perdeyı degıstırıcem ne renk olmalı son olarak halı nasıl olmalı nasıl canlı hale getirebilirim ben burayıı:(:(

Eklentiler

• $IMG-20140531-WA0004.webp
    $IMG-20140531-WA0004.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 575
  • $krokiim.webp
    $krokiim.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 496
Fransız pencerelerin ordaki berjerler, güzel durmuş ama tv ünitesine yer kalmamış.
giriş kapısının yanına konulsa tv ,koltuklara çok uzak düşecek.

Fransız pencerelerin oraya, 3lü koltuğunuzu koyarsanız. 4 nolu gösterdiğiniz yere tv ünitesi koyup kenarlarına berjerleri alırsanız.ünite ve oturma grubu bütünleşik durur.

salon giriş kapısının yanına aynalı konsol.önüne yemek masanız. gümüşlüklere yer bulamadım açıkçası. geniş bir tv ünitesi olsaymış keşke,gümüşlüklerede gerek kalmazdı. fon perdeniz ise koltuk kırlentlerinizdeki pudra renginde yapabilirsiniz. pudra renginde aksesuarlar alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1171963 Eki Görüntüle 1171962
arkadaşlar salonum ve yemek odamın yerleşimi nasıl olmalıdır sızce? ayrıca fon perdeyı degıstırıcem ne renk olmalı son olarak halı nasıl olmalı nasıl canlı hale getirebilirim ben burayıı:(:(

Her şey çok beyaz :/
Koltuklar da beyaz / çakıl taşı tarzındaysa böyle çok soşuk olmaması için mobilyaları beyaz değil de açık ahşap rengi veya ceviz rengi tavsiye ediyolar genelde. Mobilyaları boyatma şansın varsa hiç durma.
Ama yoksa da şöyle olabilir.
Koltuklardan üçlüyü berjerlerin yerine camın önüne al. Berjerleri camın tam karşısına al.
Üçlüden açılan boş duvara tv ünitesi koy. Ünitenin arkasındaki duvara duvar kağıdı uygulayabilirsin gri tonlarda.
Koltuklardaki pembe yastıkların tonunu koyulaştırdığını düşün. O pembenin daha koyusunda bi tondan fonların olursa gri kağıtla da uyarlar. Gül kurusu tavsiye ederim.
Koltuklardakibeyaz yastıklara yeni kılıflar al, kombin yap. Örneğin, perdelerdeki gül kurusundan bi tane düz, bi tane pembe tonlarında aşağı doğru çizgili, bi tane beyaz ustune fuşya renk çiçekli filan gibi.
Ortadaki sehpa üzerinde kahverengi tabak ve içinde fuşya renkte yapraklar mumlar kullanılırsa hoş olur. Duvarlara bol tablo ve raf yap, tablo çerçeveleri gümüş olabilir. Gül kurusu renklerin olduğu yerlerde mavi kullanabilirsin tamamlar. Örneğin perdelerin yanında mavi bi abajur filan. Turkuaz resim çerçeveleri filan ortalıkta.
Yemek masanın üstünde de mavi bi küçük örtü ile üstünde su yeşili dekorlar olabilir. Büyük bişeyleri çerçeveliceksen gümüşten şaşma.
Naçizane fikirlerim böyle. :34::1:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslinda berjerlerin yeri harika olmus, genelde de Fransiz balkonun önüne konur öyle iceriye isigi da iletiyor cünkü. Ama TV ünitesinin yerini cok beter yapmislar, ne kadar alakasiz. Diger arkadaslarin dedigi gibi mecbur uzun koltuklardan birini berjerlerin oldugu yere alacaksin. Berjerleri de karsiya. cok odayi kücültmez diye tahmin ediyorum.

Renklendirme icin ise önerim, koyu tonlarda pembe, fusya-koyu gül kurusu gibi ve turkuaz karisimi. Mesela yastiklarin cok tatli, onlara ikiser tane koyu pembe tonlarinda kücük yastik ekleyebilirsin. Ya da cok yastik yastik bogulmasin dersen, koltuk şalı cok harika durur.

http://www.dekorluk.com/upload/editor/data/yeniler/koltuk_şalı.jpg ya böyle bir kismini kaplayacak sekilde ya da

http://www.dekorehber.net/wp-conten...atif-sal-modelleri/koltuk-sal-modelleri-3.jpg söyle bir sal alip, koltuk basindan asagi dogru sarkitarak kullanabilirsin. Hani sanki koltuk basinda düzenli bir sekilde duruyormus gibi.

O pembe tonunun icinde oldugu ama abarti derecede hakim olmadigi bir tablo asarsin duvara da.

http://acdn1.lmng.net/imgres/32/46734/1_1000_800_4.jpg

Ortadaki sehpanin üzerine de, iki üc tane fusya tonlarinda kitap koyarsin ya da mumluk.

http://www.dekormekani.com/wp-content/uploads/2014/02/Turquaz-Rengi-Cam-Vazo-Modelleri.jpg söyle bir vazonun icine de acik pembe kurutulmus güller... :)

http://4.bp............../-o6uumXeB...blue+wedding+and+party+decor+ideas+1+(14).jpg

bir iki yere daha turkuaz obje koyarsin, tamamlanir. cok olmadan beyaz tonlariyla dengeyi bulur, hem ferah hem de renklenmis olur.

Eki Görüntüle 1171963 Eki Görüntüle 1171962

öncelikle eşyaların çok çok hos güle güle kullan cnm. keske berjerlerin düz tek bi renk olsaydı daha cesur ve modern dururdu ama böylede güzel. bence yine cesur davranarak halıyı ve perdeyi hem zıt hemde tamamlayan bişeyle kombinle mesela ben patlıcan moru öneririm. cok acık soft cunku mobilyaların ama desensiz düz renk bi halı ve düz renk desensiz bi fon perdeyle. iyi günlerde kullan:))

Bence bu odada duvarlar çok boş kalmış ve ikinci bir renk eksik yani herşey çok beyaz
Perdeni ve tülünü pembe tonlarda seçebilirsin
Tablolarını saatini ve aksesuarlarınıda mutlaka temin etmelisin aslında herşeyi tamamlayan ve güzelleştiren aksesuarlardır anladığım kadarıylada sade şeyleri seviyosun ve tercih ediyosun bu dediklerim yeterli olucaktır diye düşünüyorum.

Back
X