salon dekorasyonum için fikirleriniz lütfen

ipekmetin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
36
0
46
Tekirdağ
slm kızlar.kırık beyaz koltuk takımı aldım.tv ünitesini ve yemek masası takımını da kırık beyaz almayı düşünüyorum(gerçi beyaz almak istıyorum da koltuklarla uyumlu olsun diye kırık beyaz düşünüyorum)evin yerleri de akçaağaç.salonu turkuaz renkle kombine etmek istiyorum perde salon aksesuarları vb.ancak halıda ve duvar rengınde kararsız kaldım.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

slm kızlar.kırık beyaz koltuk takımı aldım.tv ünitesini ve yemek masası takımını da kırık beyaz almayı düşünüyorum(gerçi beyaz almak istıyorum da koltuklarla uyumlu olsun diye kırık beyaz düşünüyorum)evin yerleri de akçaağaç.salonu turkuaz renkle kombine etmek istiyorum perde salon aksesuarları vb.ancak halıda ve duvar rengınde kararsız kaldım.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

fazla acık renk olmus zaten renklendırmen sart akcaagac yerıne keske daha koyu birşey secseydınz daha güzel dururdu diye düşünüorum resim olsaydı daha güzel fikir verirdim ama her renk tamamlar ki turkuazda cok guzel bir renk duvarlar ve halı sütlü kahve tonları olabilir fazla koyu olmamak şartıyla süper durur hatta halıda yer yer turkuaz renk motifler olursa dahada güzel durabilir

Back