Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon dekorasyonu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mer_ali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
143
2
46
Antalya
salonumu günlük kullanıyorum, ayrı bir oturma odam yok. o yüzden mobilyalarımı çok klasik almadım. mobilyalarım beyaz renkte, koltuklarım da kenarları beyaz deri, oturma yerleri sütlü kahve gibi bi renk... salon sadece bu kadar, ne bir süs ne bir örtü hiçbi şey yok ve çok boş görünüyor sebebi de sırf almış olmak için bişeyler almamak. öncelikle nasıl bir öasa örtüsü almalıyım, ne renk olmalı? bi fikri olan var mı? örtü alsam vazo filan alıp üstünü doldurcam ama nereye baksam bembeyaz örtüler, göstermez ki diyorum...

Aynı salon takımı bendede olacak hazırlık yapıyorum ve koltuklarım senin tam tarifine uyuyo ben masayı fonksiyonel almayı düşünüyorum örtü almamak için ama ben daha çok uyum yanlısı olarak yine koltukların kahve olan kısımlarına yakın (dantel olmayan ) kullanımı kolay bir takım almayı düşünüyorum bnm koltuk takımım Bellona Mobilya

koltuklarımız çok benziyormuş gerçekten de :) zaten küçük bir örtü arıyorum ama renkler hep beyaz, en iyi ihtimalle siyah gri ya da altın gümüş işlemeli... ben açık kahve tonlarında bişeyler düşünüyorum ama yok yok yok... yaşadığım şehirden başka bir yere geldim, buraları da pek bilmiyorum. ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…