• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon dekarasyonu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pinkyellow

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
91
0
86
İstanbul
salon için koltuklarımızı aldık avangard tarzı çok açık böyle sütlü kahvemi desem bejmi desem o tonlarda rengi,kumaşıda kadife kırlentleride o tonların koyusu ama renklerini değiştirtebilirim birde ortaya yine kadife kapitoneli oval bir puf gelecek bunun renginide siyah seçtim buda değişebilir koltukların ayakları siyah ve yemek odamda siyah cam abonoz lake karışık olduğu için seçtim sizce nasıl?birde perde, halı,tek duvar için duvar kağıdı önerilerinizi bekliyorum.Diğer duvarlar kum beji boya lütfeen yardım edin kafam çok karıştı

salon için koltuklarımızı aldık avangard tarzı çok açık böyle sütlü kahvemi desem bejmi desem o tonlarda rengi,kumaşıda kadife kırlentleride o tonların koyusu ama renklerini değiştirtebilirim birde ortaya yine kadife kapitoneli oval bir puf gelecek bunun renginide siyah seçtim buda değişebilir koltukların ayakları siyah ve yemek odamda siyah cam abonoz lake karışık olduğu için seçtim sizce nasıl?birde perde, halı,tek duvar için duvar kağıdı önerilerinizi bekliyorum.Diğer duvarlar kum beji boya lütfeen yardım edin kafam çok karıştı
Canım resimlerinii bekliom.Bende avangarde tarzını beğeniyorum.Evleneceğim yeni evimize alcaz.Fikir edinirim.

Canım resimlerinii bekliom.Bende avangarde tarzını beğeniyorum.Evleneceğim yeni evimize alcaz.Fikir edinirim.

tamam canım resimleri bitsin koyarım komple bütün evi koyacağım zaten bi bitse hayırlısıyla.Koltuklar şu anda imalat aşamasında hafta sonu bütün modokoyu gezdim sonunda zorda olsa karar verdim İnşallah güzel olur

Vallaa koltuğa baktım çok beğendim.Siyah çok çok şık duruo.Puf da ayrı güzellik katmış ama sen krem gibi yaptırmayı düşünüyorsun ya siyahla krem nasıl olur bilmiorum.Ama benim nişanlım iç mimar senin için sorayım ona nasıl olur diye.Bize fikir verir :)

Vallaa koltuğa baktım çok beğendim.Siyah çok çok şık duruo.Puf da ayrı güzellik katmış ama sen krem gibi yaptırmayı düşünüyorsun ya siyahla krem nasıl olur bilmiorum.Ama benim nişanlım iç mimar senin için sorayım ona nasıl olur diye.Bize fikir verir :)

Çok sevinirim süper olur canım ya evet beim koltuğum toprak krem tonlarında ama koltuğun ayakları siyah, birde yemek odası takımı siyah cam ve abonoz lake karışık tv üniteside abonoz ve beyaz lake tüm bunlarıda göz önünde bulundurursa sevinirim

Cancazım görüştüm nişanlımla.Valla kullandığı Cümle şu aman Allahım çok karmaşık olur.olmaz öle şey dedi :))
Koltuklar şık gözüküo yine tek renk düşünebilir dedi.Mesela pudra rengi,yada sadece krem ama minder ve yastıklar hepsi aynı renk olsun.Ayaklarda aynı renk olsun.Yemek takımını siyah yapsın dedi.
Bizim ki biraz asortikdir.Ama verdiği fikir benimde hoşuma gitti belki bizimki öle olabiliir :1:

Cancazım görüştüm nişanlımla.Valla kullandığı Cümle şu aman Allahım çok karmaşık olur.olmaz öle şey dedi :))
Koltuklar şık gözüküo yine tek renk düşünebilir dedi.Mesela pudra rengi,yada sadece krem ama minder ve yastıklar hepsi aynı renk olsun.Ayaklarda aynı renk olsun.Yemek takımını siyah yapsın dedi.
Bizim ki biraz asortikdir.Ama verdiği fikir benimde hoşuma gitti belki bizimki öle olabiliir :1:

tamam canım çok teşekürler bende pufun renginin koltuklarla aynı renk olmasına karar vermiştim.Koltukların ayaklarını, siyah&abonoz yemek takımına uysun diye koyu kahve tonlarında yaptıracağım.Şimdi sıra perde,halı ve duvarkağıdı seçimine geldi

bana yardım edin yeni gelinim evimizi yapıyoruz ve çok güzel bişey olmasınız istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim iç mekan konusunda çok ii sayılmam yardımınza ihtiyacım var arkdaşlar bana cevap verenler lütfen özelden yazın çünkü çok konuya yazdım bazılarını göremeyebilirim

Back
X