• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sally hansen tırnak uzatıcı kullanan varsa yazabılırmı:(

meksalina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
11
0
36
Kırklareli
merhaba sally hansen tırnak uzatıcıyı kullanan varmı tırnaklarımı yıyorum ve cok kotu duruyorlar sevgılım bıle cok kotu tırnakların duruyor dedı moralım bozuldu alıcam ama etkı edermı bılmıyorum kullanan varsa yazabılırmı...

Ben kullanmadım uzatıcı ama bence tırnaklarını yemeyi bırakırsan uzarlar. Önce bu alışkanlığı bırak, sonra eğer uzamıyorlarsa denersin uzatıcıyı.
Tırnak yemek hem tırnaklarına filan zararlı yani çok, sen de biliyorsundur ama azim et, bırak. Bence yaparsın sen yerimseniben

çok başarılı bulduğum bir marka ve ürün canım tavsiye ediyorum , kesinlikle daha önce kullanmadığına pişman bile olabilisin.

ay cok tesekur ederım yorumlarınız ıcın 22 yasındayım bır kere bıle uzun gormedım uzun gormeyı bırak uzatmatlarına vakıt bırakmadım bende alıcam kullanıcam sonucları yazıcam burayı sevgılıme nedne takıldın

ay cok tesekur ederım yorumlarınız ıcın 22 yasındayım bır kere bıle uzun gormedım uzun gormeyı bırak uzatmatlarına vakıt bırakmadım bende alıcam kullanıcam sonucları yazıcam burayı sevgılıme nedne takıldın

bence katıldım demek istediyerimseniben

meksilina bana soruyorsun galiba neden takıldın diye..
çok kabaca buldum yaptığını..
eğer dediğin gibi bir şekilde söylediyse bence çok ama çok ayıp etmiş..
ben 3,5 yıldır evliiyim hamile kaldım çocuk doğurdum eşim birkez olsun xxxxin çok kötü duruyor demedi..
böyle kalp kırılmaz yani..
hiç olmazsa diyebilirki ben uzun ve bakımlı tırnaktan çok hoşlanırım..ama diğer türlü olmaz..

meksilina bana soruyorsun galiba neden takıldın diye..
çok kabaca buldum yaptığını..
eğer dediğin gibi bir şekilde söylediyse bence çok ama çok ayıp etmiş..
ben 3,5 yıldır evliiyim hamile kaldım çocuk doğurdum eşim birkez olsun xxxxin çok kötü duruyor demedi..
böyle kalp kırılmaz yani..
hiç olmazsa diyebilirki ben uzun ve bakımlı tırnaktan çok hoşlanırım..ama diğer türlü olmaz..

evet cok ayıp ettı kompleks yaptım bende 2 hafta gorusmıcem ojeyı kullanana kadar bır cıkıcam karsına ellerım harıka:):):)olcak bnmde planım cok kotu olcak:):)bakalım ıse yarıcakmı sonucları sıze bıldırcem arkdaslarım:)

Motivasyon açısından belki de böylesi bir tepki alman senin açından iyi olacaktır. Tırnak sertleştirici almak yerine öncelikle tırnaklarını kemirmekten vazgeçmen gerek. Sonra, tırnağı dıştan sertleştirmek yerine içten sertleştirmek en etkili yol. Bu konuda Solgar'ın Bıotın 5000 mcg'si süper diyebilirim. Hem uzaması çabuk hem de sertleşme oranı güzel. Üstüne de herhangi bir tırnak koruyucu sürdüğünde herkesin beğendiği tırnaklara sahip olabilirsin. Kolay gelsin.

Back