Arkadaşlar merhaba birkaç ay önce kullanmaya başladığım Sally Hansen Tüy Sarartıcı'yı aldığımda(internet üzerinden) son kullanma tarihine bakayım demiştim ama sadece üretim tarihi vardı 2010'da üretilmiş dedim herhalde çok uzun gidiyo havayla temasta bulunmadığı için tabii internette neredeyse başka bi sitede olmadığından şüpheyle de olsa kullanmaya başladım ama bir şey olmadığını görünce neredeyse unuttum. 8 kere falan kullandım yine normaldi ama bugün kıvamında ve süresinde bi hata olmadığını düşünmeme rağmen yıkarken aşırı bi acı hissettim yüzümde durulamadan önce de biraz yanma olmuştu ama normalde de bu his oluştuğundan önemsemedim yıkadıktan sonra yüzümde kızarma oldu ve bi bölgede küçük küçük deliklerin oluşmuş olduğunu gördüm 3-4 tanesi diğerlerine nazaran bayağı belli.(Tüm yüzüme uygulamamıştım iz olan yerler 4 cm kadar.) Bunun üretim tarihinden mi benden mi kaynaklandığını mı düşüneyim yüzüm için ne yapacağımı mı bundan sonda bu ürünü kullanıp kullanmamayı mı siteden şikayetçi olmayı mı.Özellikle eğer siz de kullanıyorsanız böyle bir şey oldu mu, sizdekinin üretim tarihi nedir yorumlarınızı bekliyorum...