• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sally hansen ile harika bacaklar okuyunuz ajda pekkan yöntemi:)

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
kızlar sally hansen in bacak pürüzsüzleştiricisi bir harikazemuszemus
Airbrush Legs
Sprey Bacak Makyajı (Açık , Doğal, Esmer, Bronz)

Kusursuz, Çekici ve Pürüzsüz Bacaklara Ulaşmanın En Hızlı Yolu

Bacaklarınızdaki istenmeyen çil, varis, koyu görünen kıl kökleri ve benzeri lekeleri kapatarak mükemmel görünüm sağlamayı destekler. İçeriğindeki K Vitamini ile leke ve damar gibi kusurların görünümünü azaltmaya ve bacakları besleyerek nemlendirmeye yardımcı olur. Görsel olarak bacakların ince görünümünü destekler. Anında ve uzun süreli kalıcı etki gösterir. Uygulaması çok pratiktir.

4 farklı tonu bulunmaktadır.

Uygulama Şekli: İyice çalkalayıp, bir miktar avuç içine veya yaklaşık 20 cm uzaklıktan direkt olarak bacaklarınıza püskürtünüz. Ellerinizin yardımı ile bacaklarınıza bölgesel olarak iyice yayınız. Ve eşit olarak dağıldığına emin olunuz. Giyinmeden önce en az 4 dakika iyice kurumasını bekleyiniz. Bulaşmaya neden olmaması için kalın bir tabaka halinde sürülmemesine ve bacaklarınızda eşit olarak dağılmasına özen gösteriniz. Airbrush Legs, duş esnasında sabun ve duş süngeri yardımı ile kolayca çıkacaktır.

ABD' de
2004 Yilin En Yaratici Ürünü Ödülü -Air Brush - Women's Wear Daily Beauty Biz Award
2004 Cosmo Güzellik Ödülü - Air Brush - Cosmopolitan
2004 Yilin Yenilik Ödülü - Air Brush - Allure Best of Beauty
2004 Retail Excellence Award- Air Brush - REX DSNews

alıntıdır

kız selin sen ne zaman mapustan kurtul niye banladılardı seni
bacak değilde şu bıyıklar için bişiy önersen bana

o konu hakknda konusmak istemiyorum annem:olmaz:
ben byklarıma karınca yumustası sürüyorum balım çok iyi geldı bana tüm bacağımada uyguladım:kedi:
mis gibiyim misssopuyorumnanaktan

Ben kulanmak ıstemıyorum onda hayvanların yavruları ÖlÜyor
nasıl hıÇ tÜy Çıkmıyormu

Hım anladım geÇmıŞ olsun benım vardı ama gıttı alrjı gıbıydı azcık ızı kaldı ama bellı olmuyor:)

arkadaşlar bu sally hansen plajda bi sorun çıkartır mı? yani suda kolay çıkıp akar mı? kullananların bir bilgisi varsa öğrenebilir miyim? bu tarz sprey ve vücut fondotenlerinin bikini ile kulanılabildiğini duymuştum ama tam bir bilgim yok bu ürün de öyle mi?

Back
X