- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi pinkwhite0
kızlar bugün eczaneye gittim tırnaklarıma aşırı oje sürer çıkarırım her rengin her alt tonları var sığmıyo odama ojeler ama tırnaklarında dayanma zamanı bi yere kadar:) baktım yumuşamaya başladı gittim bir mucizeyle karşılaştım. sally hansenin tırnak güçlendirici, uzamaya yardımcı olan cilasını aldım. ve mükemmel sonuç. çabuk kırılan, geç uzayan, güçsüz tırnaklara temel reisin ıspanak yedikten sonraki etkisi gibi.. harika tırnaklar herkese öneririm. ama fiyatı baya bi tuzlu. 20 lira. değmedi mi? bittikten sonra bir daha alıcak kadar değdi
kullanılışını ve resmini ekledim:)
Etkisi ve Özellikleri: Bir dakika içerisinde kırılgan, yumuşak, çatlamış ve pürüzlü tırnakların yüzeyini kaplayarak güçlendirmeyi destekler.
Kullanım Alanları: Güçsüz Tırnaklar için uygundur.
Kullanım Şekli: Şişeyi çalkalayınız. Ojesiz, temiz ve kuru tırnaklarınıza uygulayınız. Günaşırı üzerine bir kat daha ekleyerek uygulamaya devam ediniz. 3. kullanım sonunda tırnak üzerindeki bütün katmanları oje çıkarıcı ile temizleyerek uygulamayı tekrarlayınız.
kullanılışını ve resmini ekledim:)
Etkisi ve Özellikleri: Bir dakika içerisinde kırılgan, yumuşak, çatlamış ve pürüzlü tırnakların yüzeyini kaplayarak güçlendirmeyi destekler.
Kullanım Alanları: Güçsüz Tırnaklar için uygundur.
Kullanım Şekli: Şişeyi çalkalayınız. Ojesiz, temiz ve kuru tırnaklarınıza uygulayınız. Günaşırı üzerine bir kat daha ekleyerek uygulamaya devam ediniz. 3. kullanım sonunda tırnak üzerindeki bütün katmanları oje çıkarıcı ile temizleyerek uygulamayı tekrarlayınız.