• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sally Hansen Bir Dakikada Ekspres Tırnak Güçlendirici

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
kızlar bugün eczaneye gittim tırnaklarıma aşırı oje sürer çıkarırım her rengin her alt tonları var sığmıyo odama ojeler ama tırnaklarında dayanma zamanı bi yere kadar:) baktım yumuşamaya başladı gittim bir mucizeyle karşılaştım. sally hansenin tırnak güçlendirici, uzamaya yardımcı olan cilasını aldım. ve mükemmel sonuç. çabuk kırılan, geç uzayan, güçsüz tırnaklara temel reisin ıspanak yedikten sonraki etkisi gibi.. harika tırnaklar:9: herkese öneririm. ama fiyatı baya bi tuzlu. 20 lira. değmedi mi? bittikten sonra bir daha alıcak kadar değdi:8:

kullanılışını ve resmini ekledim:)

Etkisi ve Özellikleri: Bir dakika içerisinde kırılgan, yumuşak, çatlamış ve pürüzlü tırnakların yüzeyini kaplayarak güçlendirmeyi destekler.

Kullanım Alanları: Güçsüz Tırnaklar için uygundur.
Kullanım Şekli: Şişeyi çalkalayınız. Ojesiz, temiz ve kuru tırnaklarınıza uygulayınız. Günaşırı üzerine bir kat daha ekleyerek uygulamaya devam ediniz. 3. kullanım sonunda tırnak üzerindeki bütün katmanları oje çıkarıcı ile temizleyerek uygulamayı tekrarlayınız.

Eklentiler

• $sally_hansen_Hard_As_Nails_Hard_As_Wraps.jpg
    $sally_hansen_Hard_As_Nails_Hard_As_Wraps.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 244
bu ürün yağ mı yoksa ojemi? ayrıca kaça aldın. benim tırnaklarım çok çabuk kırılıyor. sürdükten ne kadar süre sonra sertleştiriyo acaba

oje gibi canım parlatıcı gibi:) kat kat 3 kez sürüyosun kurudukça hatta istersen tazeliyosun gün boyu. 1er dakika geçtikçe boş zamanında üstüne sürüosun asetonsuz oje çıkarıcısıyla siliosn tabiki. istersende oje sürmeden evvel ilk kata bunu sürüp ojeni sürüosun o yine bakım görevini yapıyo:16:

oje gibi canım parlatıcı gibi:) kat kat 3 kez sürüyosun kurudukça hatta istersen tazeliyosun gün boyu. 1er dakika geçtikçe boş zamanında üstüne sürüosun asetonsuz oje çıkarıcısıyla siliosn tabiki. istersende oje sürmeden evvel ilk kata bunu sürüp ojeni sürüosun o yine bakım görevini yapıyo:16:

hiç bir işe yaramıor. Bildiğin tınak cilası maalesef mavalayı öneririm. anında sonuç veriyor..

bencede guzel bir urun ama size tavsiyem kalyonun, parlaticinizin yada kullandiginiz ojelerin icine birkac damla limon suyu sikmaniz..
limonun tirnaklari nasil sertlestirdigini tahmin bile edemezsiniz :)

Back