Sally Hansen Airbrush Legs Sprey Bacak Makyajı (Doğal Ten Rengi - Medium)

vimjo_moderator1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
695
0
0
İstanbul

Airbrush Legs
Sprey Bacak Makyajı (Açık , Doğal, Esmer, Bronz)

Kusursuz, Çekici ve Pürüzsüz Bacaklara Ulaşmanın En Hızlı Yolu

Bacaklarınızdaki istenmeyen çil, varis, koyu görünen kıl kökleri ve benzeri lekeleri kapatarak mükemmel görünüm sağlamayı destekler. İçeriğindeki K Vitamini ile leke ve damar gibi kusurların görünümünü azaltmaya ve bacakları besleyerek nemlendirmeye yardımcı olur. Görsel olarak bacakların ince görünümünü destekler. Anında ve uzun süreli kalıcı etki gösterir. Uygulaması çok pratiktir.

# 4 farklı tonu bulunmaktadır.
# Açık Renk
# Doğal Ten
# Doğal Bronz
# Koyu Bronz

Uygulama Şekli: İyice çalkalayıp, bir miktar avuç içine veya yaklaşık 20 cm uzaklıktan direkt olarak bacaklarınıza püskürtünüz. Ellerinizin yardımı ile bacaklarınıza bölgesel olarak iyice yayınız. Ve eşit olarak dağıldığına emin olunuz. Giyinmeden önce en az 4 dakika iyice kurumasını bekleyiniz. Bulaşmaya neden olmaması için kalın bir tabaka halinde sürülmemesine ve bacaklarınızda eşit olarak dağılmasına özen gösteriniz. Airbrush Legs, duş esnasında sabun ve duş süngeri yardımı ile kolayca çıkacaktır.

ABD'de
# 2004 Yılın En Yaratıcı Ürünü Ödülü -Air Brush - Women''s Wear Daily Beauty Biz Award
# 2004 Cosmo Güzellik Ödülü - Air Brush - Cosmopolitan
# 2004 Yılın Yenilik Ödülü - Air Brush - Allure Best of Beauty
# 2004 Retail Excellence Award- Air Brush - REX DSNews

Son düzenleme:
Merhabalar...
Sally Hansen'in bu ürünü dikkatimi çekti.Almayı düşünüyorum fakat eğer küçük boyutu varsa alıp denemeyi düşünüyorum.Boyutları hakkında bir bilginiz var mı?İnternette birkaç siteye baktım.Fiyatı bir hayli yüksek.Alıp memnun olmamakta var işin ucunda.Ayrıca bacaklardaki yaraların oluşturduğu renk değişikliğine, yaralara da bir etkisi oluyor mu acaba?Yoksa sadece varis yada kıl köklerinin kötü görünmesini mi engelliyor acaba?Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…