Bebek Beslenmesi sallıyormusunuz...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

su_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
180
0
46
Mardin
arkadaşlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz sallayarakmı yoksa direk yataaklarına mı alıyorsunuz....

Ben sallamıyorum canım
Emerek uykuya daliyo yatağına koyuyorum
Uyanırsa emzik veriyorum tekrar daliyo.

ben besiklerinde salliyorum ama sallamadanda uyuduklari oluyor

duruma göre değişiyor.emerken uyuduysa ve gazını çıkarırken uyanmadıysa koyuyorum yatağa gözünü açıyo ama ellemiyorum kendi kendine uyuyo
ama bazen ana kucağında saallıyorum
bazende kucağımda emzikle göğsüme bastırarak sallıyorum.

yani onun psikoljik durumuna göre değişiyor

ben beşiğinde sallıyorum sallamadan uyumuyor....çok nadir emerek uyuyor....

ben başından beri sallamaya alıştırmayacağım yoksa iş güç yaptırmaz bana diyordum oğlumda memede emerek uyumaya alışmıştı ama son günler uyumaz oldu geçen gün kayınvalidemi oğluşu ayağında sallarken yakalayınca! anladımson günlerde neden uyuyamadığını alışmış oğlum ayakta sallanmaya gaiba yinede ben ayağımda sallamamaya gayret ediyorum kucağımda emerken uyutuyorum yada kucağımda sallıyorum.

bende sallamaya alıştırmadım canım,memede uykuya dalıyor yatağına yatırınca uyanıyor benımkı malesef sadece bebek arabasında uyuyor 2,5 aylık oldu hala öyle.Herhalde yatağı geniş geldığınden elını kolunu oynatıp uyandırıyor kendını,bebek arabası dar ya kıpırdamıyor:))
gündüz de yatağa alışsın diye yatağında yüzüstü yatırıyorum,onu sevıyor yine kıpırdayamadığından heralde uyanmıyor kuzum.

ben şimdiye kadar hiç sallamadım.ya emerken uyuyor yada kucağımda biraz sallıyorum uyuyor.bazende yatağında sallıyorum beşiğin müziğiyle uyuyakalıyor.ama ilerde nolur bilemem çok mecbur kalırsam sallarım heralde

gazı olduğu dönemlerde her yolu denedim .yapmam dediiğm her şeyi yaptım ama şimdi azaldı gazımız müzik dinleterek felan uyutmaya çalışıyorum bakalım başarabilecekmiyim :))bazen kendiliğinden gözü kapanıp gidiyor ...

Aynen ben de sallamaya alıştırmadım. Uykusu gelince gözlerini ovuşturuyor. Emerken dalıyor genelde eğer dalamazsa huzursuz oluyor, ağlıyor 10-15 dk sonra omzumda pışş pışş diyerek uyutuyorum. Ya da dediğin gibi kucağımda pışpışlıyorum.

Ama yatağında uyumaya alışsın istiyorum. Ne zaman başlamalı? Geçenlerde yatırdım müzikli gece lambası var açtım kendi kendine uyusun diye ağladı dayanamdım aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…