Sallayarak uyutmayı nasıl sonlandırabilirim?

Hatuni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
213
182
103
Merhaba,
Oğlum 9 aylık oldu. 10kg civarı çıkacak büyük ihtimalle ancak kucakta uyutabiliyorum. Bazen önce masaj yapıyorum , hoşuna gidiyor, mayışıyor ancak gene de kucak istiyor. Ancak kg meselesi artık biraz zorlamaya başladı. Ağladığı zaman kucağa almamazlık yapamam ben o yüzden uyku eğitimi yapamadım. Peki başka yöntem deneyen oldu mu? Ayakta veya kucakta salladığınız veya destekli uyuttuğunuz bebeğinizi desteksiz uyutmaya alıştırabildiniz mi? Nasıl?

Merhaba Benimde oğlum şuan 1 aylık kucakta mayışıp iyi ce dalınca beşiğine koyup yatırabiliyorum.
buda normaldir galiba?

Merhaba Benimde oğlum şuan 1 aylık kucakta mayışıp iyi ce dalınca beşiğine koyup yatırabiliyorum.
buda normaldir galiba?
En güzel dönemleri koynunuzda uyutmak için. Minicik ve çok hafif göğsümüzde uyuturduk biz, yatağına da koyardık, orda da uyurdu. Uyku gerilemesine kadar uyku sorunu yaşamadık. Şimdi de sallanarak uyuyor. Aylardır da böyle. Bi sıkıntı yok şu an ama kg aldıkça hem zor hemde yaza doğru yapış yapış oluruz terlemekten. Bazen uykuya dalması da zor oluyor. O zaman 20 - 25dk bile salladığım oluyor. Kollarım uyuşuyor, tutuluyor omuzlarım boynum. Zor yani alışkanlıkları değiştirmek lazım ama nasıl?

evet bazen koynumda da mayışıyor.
kucağımda odalarda
Gezdirincede .
beşikte rastgele uyumadı

Oğlum 8 ay kucağımda uyudu. Sonra emerek uyudu. Memeyi bırakınca kendi uyumaya başladı

Ben bikaç gündür gece uykusuna yanında yatarak geçiriyorum, iyice uykusu gelmiş olması gerekiyor. Biraz pışpış yapıyorum, biraz kendi oyalanıyor derken dalıyor ama gündüz uykularında kesinlikle kabul etmiyor, ayakta sallanmak istiyor.

Oğlum 8 ay kucağımda uyudu. Sonra emerek uyudu. Memeyi bırakınca kendi uyumaya başladı
Peki memeyi bıraktığında ne kadarlıktı? Çünkü bazı yerlerde de yürümeye başlayınca sinir sistemi daha iyi oturur, daha çok hareket ettiği için daha çok yorulur, sallanmayı istemezler falan yazıyor?

İyi bir taktik bir benzerini denedim ben ama çok uykusu geldiğinde gene al beni diye biraz mızmızlanıyor ama acaba almasam, biraz pışpış yaparak sarılarak falan yattğı yerde uyutmaya mı çalışsam diyorum şimdi siz öyle yazınca?

22 22 aylıkken bıraktık memeyi. Emzirerek uyutmak bana kolay geldi açıkçası. Oğlum kolikti, 8 ay boyunca o yüzden kucağımda salladım hep

Benimki emzigi atiyor bikac kere o attikca ben veriyorum, biraz yüzünü saçlarını seviyorum, biraz sırtını okşuyorum, biraz popoya pışpış yapıyorum..

22
22 aylıkken bıraktık memeyi. Emzirerek uyutmak bana kolay geldi açıkçası. Oğlum kolikti, 8 ay boyunca o yüzden kucağımda salladım hep
Maşallah 22 ay emzirebildildiğiniz için. Ben mama da veriyorum, yemek de yiyor meme de veriyorum ama meme çok aktif değil bu kadar beslenince. Sütüm yetmemeye başlayınca verdim mamayı. Maya tablet hala kullanıyorum ama 2 gün önce ilk regliyi de oldum. Hüzünleniyorum çünkü zaten bir memeden artık hiç beslenemiyor diğeri de iyice azaldı.. keşke bende uzun zaman emzirebilseydim. Emzirmek rahatlatıyor bebekleri hem anneye de iyi geliyor.

Benimki emzigi atiyor bikac kere o attikca ben veriyorum, biraz yüzünü saçlarını seviyorum, biraz sırtını okşuyorum, biraz popoya pışpış yapıyorum..
Benimkinin yatağı çok küçük. Olsa yanına yatardım. Kendi yatağıma alsam, bu kez de ben yorganla yatıyorum çocuk terliyor. Kendi yatağıma koyup masaj yapıyorum sırtını seviyorum bütün vücuda ayaklarına kadar msj hoşuna gidiyor ama hiç tamamen bu şekilde uyutmayı denemedim. Aklımda bulunsun

Ben yatagına yatırıp sırtına saclarına masaj yapıyorum oyle alıştırdım kıloca iri Bi cocuktu hep cunku

Hatta genelde sarılır uyuruz masajda yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…