sallantılı evliliğin üstüne acaba hamile miyim?

anasonn anasonn bende polikistik overliyim, çoğu doktor şeker hapı veriyor o da yumurtlamayi falan düzenliyor sana bir tedavi uygulanmadimi? 6 aya bir adet görmek büyük sorun tatlım bir an önce tedavi ol.
glifor vb. hapları uzun zaman kullandım canım ne yazık ki yan etkileri başka rahatsızlıklar yaptı

Tedavinizin yanında hayıt tohumunu bende öneriyorum. Hormonları düzenliyor.Ben düzenli olmasada demleyip çayını içiyorum. Bu ay hiç adet ağrısı çekmedim. Çok rahat geçiriyorum.
adet olsam ağrısı başım üstüne . hayıt tohumlu macun yemiştim gerçekten rahatlatmıştı civan perçemi de öneririm benimki artık daha ileri seviye sanırım

kızlar artık biliyorsunuz benim sıkıntılarımı . ben çok sallantılı zor bir evlilik yaşıyorum kv dem dolayı. bu aralar mesafe koyduk ve rahatladık . gel gelelim ben polıkıstık over hastasıyım bebeğin olmaz derlerdi bekarken. şimdi testi yaptım ilk 5 dk negatifti kenara koydum bir saat sonra pozitifti. sizce geçerli mı? ne kadar yuvamda mutsuz da olsam eğer hamileysem bu bebek beni hayata bağlayabilir. asla yanlış anlamayın yuvam kurtulur düşüncesiyle bebek yapacak kadar cahil değilim ama bu duyguyu tatmak istiyorum ilerde olmaz diye korkuyorum. o_O:anneadayı:
7-8 dk dan sonra cıkan sonucları dıkk almayın yazıyor bazı testlerın ustunde, adetınız gectımı

X