inşallah hayatım korkuyorumda hormon bozukluğu var steste üstüne oldum 85 kg . bu halde yuvam bu durumdayken kafamda hep sorular ama onun varlığını düşünmek bile beni bana getiriyor. cesaret buluyorum yalnız değilmişim gibi geliyor. düşün artık olmayan bebekle yalnızlığımı gideriyorum. umarm yakın zamanda bana ait bir parça olur.canım çoğu zaman testler için ilk 5 dakikadan sonra oluşacak sonucu dikkate almayın diyorlar. bence sen emin olmak için birkaç gün sonra tekrar test yap eğer hamileysen hormon değerlerin çoğalıcak ve hemen sonuç çıkacaktır. yada en güvenilir yol kan testi. umarım hamilesindir canım.
bugün mü yapayım sizce ben 6 ayda bir adet olabılıyorum o yuzden bılmyorum adet geçti mi geçmedi mi10 dk sonra yapılan okunan test sonucu yanlış çıkarmış, tekrar test yapın. Hayırlısı olsun.
canım 6 ayda bir adet oluyorsan hamile kalma ihtimalin çok düşük.bunun için tedavi görüyormusun?bugün mü yapayım sizce ben 6 ayda bir adet olabılıyorum o yuzden bılmyorum adet geçti mi geçmedi mi
keşke doktor doktor geziyorum kimse önemsemıyor resmen kilo ver diyorlarda ben bu hastalıktan sonra aldım veemıyorum ilaç falan yok tedavide yok ne yapacagımı bilemıyorum.canım 6 ayda bir adet oluyorsan hamile kalma ihtimalin çok düşük.bunun için tedavi görüyormusun?
yaptırdım ama doktor yerınde yoktu şimdi geldimYarın kan testi yaptı kesin sonuç olur. Kafandan soru işareti kalkar
çok doğru çok haklısınız ama eşim o kadar mükemmel ki biizim sorunumuz ailesi umarım toparlanır çünkü eşiminde benimde pek şansımız yok bebekten yana ben pcosluyum eşimin sağlık sorunu varCanım hamile değilsin ama bence sallantılı bir evlilikte hamile kalmaya çalışmamanı öneririm. O kadar babaya ihtiyaç duyulan zaman var ki... Önce evliliğini oturt... Bebek elbet olur.
Hamile değilsiniz.yaptırdım ama doktor yerınde yoktu şimdi geldim
beta hcg kaç olmalı benim 0.1
yaptırdım ama doktor yerınde yoktu şimdi geldim
beta hcg kaç olmalı benim 0.1
çok doktora gittim bekarken izmirde tedavi oldum. gel gelelim şuan gidiyorum 3 doktor her şey normal daha bir yıllık evlisin diyorlar. adetim yok akıntılarım simsiyah kokulu her gün kendimden tiksinir oldum bu akıntılat neden bilmıyorumAnlattiklarina ve yukaridaki tahlillerine gore dort dortluk pkosun. Ama olmaz diye bir sey yok nice pkolu olup gebe kalan var ayni zamanda nice sebepsiz infertilite vakasi.. doktorlarin onemsememesinden ziyade ciddi kilo vermedigin surece kisir donguyu kiramayacagindan oturu, tedavi saglayabilecek bir ilac yok maalesef.. hatta niye zayif insan da var pkolu olan. Tek basina kilo vermek de cozum degil cogu zaman. Ama sana tavsiyem su ki 6 ayda bir adet goruyor olman ileride meme, rahim kanseri vs gibi ciddi hastaliklara davetiye cikarir. Cocuk icin olmasa da isin bu kismi icin tedavi gormelisin muhakkak.
teşekkür ederim :)Hamile değilsiniz.
2-3 gün sonra bir daha yap gebelik varsa daha çabuk kırmızıyı görürsün.kızlar artık biliyorsunuz benim sıkıntılarımı . ben çok sallantılı zor bir evlilik yaşıyorum kv dem dolayı. bu aralar mesafe koyduk ve rahatladık . gel gelelim ben polıkıstık over hastasıyım bebeğin olmaz derlerdi bekarken. şimdi testi yaptım ilk 5 dk negatifti kenara koydum bir saat sonra pozitifti. sizce geçerli mı? ne kadar yuvamda mutsuz da olsam eğer hamileysem bu bebek beni hayata bağlayabilir. asla yanlış anlamayın yuvam kurtulur düşüncesiyle bebek yapacak kadar cahil değilim ama bu duyguyu tatmak istiyorum ilerde olmaz diye korkuyorum.
Kanda baktırmış hamile değil canım.2-3 gün sonra bir daha yap gebelik varsa daha çabuk kırmızıyı görürsün.
kan testi negatif2-3 gün sonra bir daha yap gebelik varsa daha çabuk kırmızıyı görürsün.