arkadaşlar bebeğim 5 aylık . park yatağında sallanarak uyuyor. odasını almaya karar verdik. ama halen kararsızım. çilek bebek odsının bir modelinibeğendik ama sallanan karyolası yok. normal karyolası var . ama normal karyolada nasıl uyuturum bilmiyorum sallamadan.herhalde imkansız. alıp da kullanmayınca da üzülürüm boş yere mi aldık o kadar para verdik diye.almazsak dolap ve komodin takım olucak ama park yatak onlara uymayacak ,bir de ilerde karyolasını almaya kalkarız bu sefer üretilmez de bulamazsak diyorum. aklım çok karışık. bebeğini sallayarak uyutanlar odalarını nasıl düzenliyorlar.
çilek odasında malesef sallanan beşik yok.olanda takımdan ayrı oluyor. eğer bebeğin sallanmaya alışıksa başka mobilyacıdan al çilekten daha güzel modelleri var. benim bildiğim belis bebek e bakabilirsin ben oğluma ordan aldım hem çilekten daha ucuz hemde kaliteli ben memnun kaldım.özellikle kızlara yönelik çok güzel takımları var.güle güle büyüt bebişini.
mrb ben yeni üye oldum benim bebeğimde 2 aylık hamak almak zorunda kaldık.bence sallanmayan karyola alma çilekten.pişman olursun.rahatını düşün bence.bizimkidev beşiğinde uyumuyo.
Ya kızlar ben de karyola arıyorum. Deneyimli farklı farklı anneler biri, mutlaka sallanan diyor. Biri mutlaka kademeli yani bebek büyüdükçe derinleşen kendi inemeyen diyor. Bir de büyüyen olup olmaması sana kalmış diyorlar.
Ben hem sallanan, hem BÜYÜMEYEN, hem de şu örn: IKEA karyolası gibi derinlik kademesi olan bir şey arıyorum. Var mı böyle bir model alan?