Doğuma Hazırlık Sallanan salıncak ana kucağı tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mayacum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
18
9
34
Arkadaşlar ilk bebeğim olacağı için tecrübesizim. Acaba ev tipi ana kucağı almalı mıyım ve marka model tavsiyeleriniz nelerdir? 4moms çok pahalı. Max. 1000 tl bütçe ayırabilirim.

Joie serina 2 in 1 ana kucağı ve yine Joie sansa otomatik salıncak modellerini gördüm bugün ama hiç fikrim yok. Bebek kaç kullanıyor bunu. Yani gündüz uyumadığı zamanlarda içinde durucak dimi yoksa nerde durcak uyanık olduğu zamanlarda biri beni bilgilendirsin lütfen

4 moms düşünüyordum bende dolarla birlikte fiyatı iyice uçmuş zaten 9 kg kadar kullanımı uzun süreli değil bu yüzden 2.el düşünebilirim sende o şekilde yapabilirsin. Joie nin dediğin modellerine bende bakmıştım onlarında 9kg kadardı sanırım yani cok uzun süreli değil kullanımları

Ben de sunny baby elektrikli beşik kullanmıştım. 15 kg a kadar. Bazen ayarlıyordum sabaha kadar sallıyordu. 8-15-30 dk ayarı ve müziği de vardı. İnanılmaz rahat ettim. İkinci el olarak da letgo da uygun fiyata hemen satıldı. O tarz beşikler hiç kullanışlı değil, çünkü onlar yatak değil.

Ben joie serina aldım 2. El temiz bende kullanıp satacagım az kullanacagı icin sıfır almaya gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…