Merhaba. 31 haftalık hamileyimBebeğimi sallamadan uyutucam benim kızım uslu olcak diye büyük konuşan bir anneyim 2 beşik arasında kaldım biri sallanıyor biri sallanmıyor. Acaba sallanmayan alsam pişman olur muyum? Sallanan 70x130 sallanmayan da 7x110 .. Boy konusunda 20 cm çok bir şey farketmiyor değil mi 2 3 yaşına kadar kullanır yine
Benimki sallanıyor, asla memnun değilim. Sabitleyici aparatı güzel sabitlemiyor. Bebek büyüdükçe her hareketinde sallanıyor beşik. Keşke sabit beşik alsaydım.Merhaba. 31 haftalık hamileyimBebeğimi sallamadan uyutucam benim kızım uslu olcak diye büyük konuşan bir anneyim 2 beşik arasında kaldım biri sallanıyor biri sallanmıyor. Acaba sallanmayan alsam pişman olur muyum? Sallanan 70x130 sallanmayan da 7x110 .. Boy konusunda 20 cm çok bir şey farketmiyor değil mi 2 3 yaşına kadar kullanır yine
Ben park yatak almıştım hemde ufak sallanan anne yanı beşikten almıştım ama bunu kısa süre kullanabildim almasam da olurmuş. Tavsiyem sadece park yatak alın. İsterseniz sallanma aparatını takıp sallarsınız, istemezseniz aparatı çıkartıp sabit kullanırsınız. Ayrıca park yataklar 2 kademeli oluyor hareketlenmeye başlayınca en alt seviyede kullanılıyor derin olduğu için güvenli ve uzun süre kullanılabiliyorMerhaba. 31 haftalık hamileyimBebeğimi sallamadan uyutucam benim kızım uslu olcak diye büyük konuşan bir anneyim 2 beşik arasında kaldım biri sallanıyor biri sallanmıyor. Acaba sallanmayan alsam pişman olur muyum? Sallanan 70x130 sallanmayan da 7x110 .. Boy konusunda 20 cm çok bir şey farketmiyor değil mi 2 3 yaşına kadar kullanır yine