Bebek İkinci El .......sallanan orjinal bambu sepet beşik.......

yasmino_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
206
5
Kızım için 550 TL ye aldığımız sallanan bambu sepet beşiğimizi artık bize küçük geldiği için satıyoruz. Beşiğin iskeleti ahşap değil orjinal bambudur.0-12 ay arası kullanıma uygundur. Giydirmesi krem saten ve tüllerden oluşan ,çok şık bir modeldir.İçini yatağı,
2adet süs( takı yastığı), üzerinin örtüsü ve yorganı ürün fiyatına dahildir.Ürün fiyatı 300 TL olup,Bursa içi elden teslim yapılabilir.ürün çok temiz ve hasarsızdır.Giydirmeleri kuru temizleme yapılmıştır.Gerçekten ilgilenen olursa, mesaj gönderirseniz resim atabilirim.

canım rsmini görmem mümkün mü? Bi de son fiyat ne olur?

Ürünün son fiyatı (gerçek alıcılar için) 275TL dir. Bu fiyata beşik bambu iskelet, ekru saten ve tüllü giydirmesi, kalpli takı yastığı, içinin yatağı, üstünün saten örtüsü ve sepet içine özel yaptırdığımız yorgan dahildir. İlgilenenler kaçırmasınlar !!!

Son düzenleme:
Beşiğin iç boyutları boy:85cm, en: 55cm.0-12 ay arası rahatlıkla kullanabileceğiniz büyüklükte.
Herşey dahil son fiyat 250TL.

Sırf evden çıksın , kalabalık yapmasın diye herşey dahil son fiyat 180TLşık ve kullanışlı bir ürün. Ihtiyacı olanlar kaçırmasın. Bursa içi elden teslim edilir.Diğer illere kargo ya da otobüsle gönderilir. Kargo alıcıya aittir.

Sırf evden çıksın , kalabalık yapmasın diye herşey dahil son fiyat 180TLşık ve kullanışlı bir ürün. Ihtiyacı olanlar kaçırmasın. Bursa içi elden teslim edilir.Diğer illere kargo ya da otobüsle gönderilir. Kargo alıcıya aittir.

hala satılık mı? birde tülü rengi bumu yada kuru temizleme yapılmamış hali mi?

Msjlarınızı farketmemişim , kusura bakmayın.Ben de size msj attım , açtığınız konudan.Ürünün kuru temizleme yapılmış halindeki rengi bu.Eğer ciddi alıcıysanız, bu hafta sonu gelip görebilirsiniz. Çünkü; pazar günü kayınvaldemlerin depoya kaldıracağız.

Merhaba, beşiği sattınız mı acaba satmadıysanız ben ilgileniyorum böyle bir beşige ihtiyacım var cevabınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…