Günaydın.. Bende alıcıyım. En son 200 tl. Olmaz mı. Nerden baksan 50 tl. Kargosu tutar. 200 dersen hemen alırım çünkü bayağıdır bende arıyorum. Oğlum 13 aylık. Ve yüksek parmaklıklı gerekiyor. Bunu da çok beğendim.
tamam canım elimden çıksın istiyorum sen nerde oturuyorsun
hımmm.üzüldüm şimdi. neden gönderemezsin ki.. demonte haliyle paket yapsan problem olur mu? Kargo gelip alır zaten. Ama yine sen bilirsin. çok zorlamayayım seni.
akşam eşimle konuşayım beşiği biz kurmadık aldığımız marka kurdu biz parçalarsak zarar veririz diye korkuyorum açıkcası
eşim ben yapabilirim derse sna dönerim canım inan evimde koyacak yer yok göndermek istiyorum
Eylul . Bu besikle bendekinin parmaklik yuksekligi ayni iyi dusun bence
Bilemiyorum bu biraz daha yüksek gibi geldi. Senin koyduğun resimle de kıyaslamaya çalıştım ama ilk koyduğun resim artık yok görünmüyo hatta yazıcaktım sana. Benzerini koymuştun ya. Mümkünse onu tekrar koyarmısın. Birde yatağı koyduktan sonra kalan yukseklik ne olur acaba. Her ikiniz de cevaplarsanız çok sevinirim.
alsencim biz de büyüyen çilek beşik aldık derinliği süper ilerde düşme riski yok beşikten çok araştırmıştım ank .da siteleri dolaştım ama boya kokuları boğazımı mahvetti.sözde sertifikalı boya kullanıyorlarmış da mış mış mış.tırnağımla kazıdım boya çıktı.ee bebek ayakta durunca orayı illa ki kemirecek yapmayan bebek görmedim.artı parmaklık araları çok iyi ve kenarları hep yuvarlatılmış kafa çarpma durumu açısından söylüyorum yani risk barındıracak bir unsur yok çok araştırıp çilek aldım iyi ki de almışım çokkkkk memnunum.diğer arkadaşlara öneririm.sitelerde girmedik dükkan bırakmadım ama içime sinmedi malesef.bu ürünü öneririm arkadaşlar kullanan ve çok inceleyip alan biri olarak hatta alırsanız 3 kapılı dolabı da süper geniş.ilerde stickerlarını söküp çocuk mobilyası olarak da kullanılır.iyi satışlar canım sana da.bir de yön vermesi açısından ne alacaksanız google a "beşik alırken dikkat edilmesi gereken" vb bir cümle yazın en önemli noktalar çıkıyor ben hep öyle yapıp alıyorum ne alacaksam.özet oluyo yani
Cnm gunaydin naptin esinle gorusebildinmi acaba kargo yapabilecekmisin.
üzgünüm canım sadece ankaradan alıcı olursa vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?