• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Sallanan beşik, bebek arabası, ana kucağı ve dahası yok fiyatına burada

babylon01

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
53
2
6
34
Adana

150 lira kargo hariç, kargo çok uygun fiyata ayrıca çocuk yatağı olabiliyor.

275 lira kargo dahil, bebek arabası pierre cardin markadır.

125 lira kargo dahil, elektronik mekik aleti, akülü motorsiklet.

Bu fiyatlara bulmanız çok zordur herhalde.

Son düzenleme:
İyi akşamlar.Bana bebek arabası lazım.Tek olurmu,ne kadar olur?

150 lira kargo hariç, kargo çok uygun fiyata ayrıca çocuk yatağı olabiliyor.

275 lira kargo dahil, bebek arabası pierre cardin markadır.

125 lira kargo dahil, elektronik mekik aleti, akülü motorsiklet.

Bu fiyatlara bulmanız çok zordur herhalde.

İyi akşamlar.Bebek arabası hakkında biraz ayrıntı verebilirmisiniz.Temizlik ister mi?Kırık falan var mı?Ne kadar kullanıldı vs.

Canım, bebek arabası pier cardin marka, amortisörlü, kilitlenebilir tekerlek, çift yönlü kullanılabilir, üstü kapanır tenteli, arkada cep ve altında sepeti var, kırık, çıkık yok, deforme olan bir tarafı yok, toplamda 5-6 defa kullanıldı.

Tekrar merhaba,bebek arabasını almayı istiyorum.Ben Antalyadayım.Siz neredesiniz?Kargoda ödeyeceğim için hesaplı olması lazım.En son ne olur?

Canım, bebek arabası pier cardin marka, amortisörlü, kilitlenebilir tekerlek, çift yönlü kullanılabilir, üstü kapanır tenteli, arkada cep ve altında sepeti var, kırık, çıkık yok, deforme olan bir tarafı yok, toplamda 5-6 defa kullanıldı.

Tekrar merhaba,bebek arabasını almayı istiyorum.Ben Antalyadayım.Siz neredesiniz?Kargoda ödeyeceğim için hesaplı olması lazım.En son ne olur?

Canım, sana da yeniden merhaba, ben Hakkari'deyim, kargoyu eşimin bağlı olduğu kuruma özel kampanya ile Yurtiçi kargo ile çok uygun fiyata göndericem, en fazla 15 lira tutar, inan yapabileceğim son 85 olur düz 100 e tamamlansın bari.

Tamam .İkimiz içinde hayırlı olsun diyelim.Arabanın temizliği konusunda size güveniyorum.Özelden tel veya msn yazarsanız işlemleri halledelim.

Canım, sana da yeniden merhaba, ben Hakkari'deyim, kargoyu eşimin bağlı olduğu kuruma özel kampanya ile Yurtiçi kargo ile çok uygun fiyata göndericem, en fazla 15 lira tutar, inan yapabileceğim son 85 olur düz 100 e tamamlansın bari.

Back